ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ !!!

«Οι χωματερές καταργήθηκαν και έγιναν οι ΧΥΤΑ.    Ζήτω οι χωματερές!!!!

 Σκουπίδια που συσσωρεύονται  σε μεγάλες ή σε μικρές ποσότητες και  τείνουν να γίνουν οι καινούργιες χωματερές. Ασυνείδητοι, ανάγωγοι, και δολοφόνοι του περιβάλλοντος πετούν σκουπίδια σε διάφορες περιοχές της πόλης.»

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ


Εικόνα 1.Στους κήπους στις όχθες του πανέμορφου, ειδικά αυτή την εποχή ποταμού  
Εικόνα 2 και 3 . Στο φράγμα του Κηφισού και στην περιοχή δύο γεφύρια πουέλεγαν οι παλιότεροι. Στη συγκεκριμένη περιοχή τα σκουπίδια θυμίζουν την παλιά χωματερή των άνω Λιοσίων. 
αρκτούρος  

Posted on 28 Φεβρουαρίου 2010, in Αλιαρτινά, Οι δημότες γράφουν, Περιβάλλον. Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

 1. Συγχαρητήρια στον αρκτούρο και σε όλους όσοι αναδεικνύουν είτε τις ομορφιές είτε τα στραβά του τόπου μας.
  Με αφορμή τις συγκεκριμένες φωτογραφίες,όπως και μια άλλη που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αναρτήθηκε δύο φορές στην εφημερίδα και γράφει το Ακραίφνιο ώς Ακραίφινιο θέλω να θέσω μερικά ερωτήματα και σκέψεις.
  1.Υπάρχουν σαυτή την πόλη κάποιοι αρμόδιοι;
  2.Αν υπάρχουν που βρίσκονται;γιατί εκεί που υπάρχει πρόβλημα δεν βρίσκονται σίγουρα,όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες,πιθανόν να βρίσκονται εκεί που βλέπουμε παρκαρισμένα τα δημόσια ΙΧ διάφορες ώρες της ημέρας,αλλά εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα που να αφορά τους δημότες οπότε κακώς βρίσκονται.
  3.Μπορεί κάποιος να μας πει ποιές ακριβώς αρμοδιότητες έχουν οι δύο αντιδήμαρχοι,πως και πότε τις ασκούν και πόσα χρήματα παίρνουν;πιθανόν έτσι να καταλάβουμε πόσο κορόιδα μας θεωρούν.
  4.Θα ήθελα κάποιος να μου πει ποιό ακριβώς μικρό ή μεγάλο έργο έγινε αυτή την τετραετία στην Αλίαρτο και ποιό σχεδιάστηκε ώστε να γίνει στο μέλλον;η κοινή γνώμη θα απαντούσε κανένα.και
  5.Επιτέλους ας απαντήσει κάποιος στα ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες.Υποθέτω ότι ή δεν παρακολουθούν την αγωνία του κοινού ή δεν καταδέχονται να ασχοληθουν μαζί μας,όπως κι αν είναι όμως να του χαιρόμαστε.

 2. Στις πολύ δύσκολες εποχές που διανύει η πατρίδα μας στο χώρο της οικονομίας, οδήγησε τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρόεδρο της βουλής, τον πρωθυπουργό της χώρας να εξαγγείλουν περικοπές δαπανών, και αναφέρθηκαν μεταξύ των άλλων, και στον περιορισμό των μετακινήσεων των κρατικών αυτοκινήτων. Το ίδιο έγινε και από τους βουλευτές, που αν και δικαιούνται κρατικά αυτοκίνητα και μάλιστα μεγάλου κυβισμού, αποφεύγουν τις μετακινήσεις με αυτά , δείχνοντας εκ πρώτης τουλάχιστον, να εναρμονίζονται με την κρίσιμα διαμορφωμένη κατάσταση. Η κίνησή τους βέβαια είναι άξια συγχαρητηρίων και με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη τη δημοτική αρχή που συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες , και μάλιστα ασυστόλως. Το τελευταίο δίμηνο χρησιμοποιείται και δεύτερο αυτοκίνητο τύπου τζιπ με κρατικές πινακίδες. Και δεν αναφέρομαι στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι εργάτες για διάφορες εργασίες. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και χαλεπές να δείξετε έστω και την τελευταία στιγμή κάποια ευαισθησία, και με το πέρας των εργασιών, να αφήνετε το αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα στα παρκιν των κρατικών υπηρεσιών, και όχι στα καφενεία και στα σπίτια, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.
  Ένα ρομαντικός σας ψηφοφόρος

 3. Μόνο και μόνο από την μείωση των περριτων δαπανων,(αντιδήμαρχοι ,αυτοκίνητα που κάνουν άσκοπες βόλτες σε καφενεία και παίζοντας ρόλο σχολικού,ΔΕΠΟΑΝ ΚΤΛ)θα μπορούσε να γίνει ένα σημανυικό έργο στην πόλη.Αν υπολογίσουμε και τα έσοδα που χάνονται από αδιαφορία και ανικανότητα τότε…. κλάφτα Χαραλαμπε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: