ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Διαλύθηκε η συνέντευξη τύπου των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Λιβαδειάς, που είχε προγραμματισθεί χθες στο γραφείο του Δημάρχου Τσιφή.
Στόχο της συνέντευξης αποτελούσε η έκφραση δημοτικής ομοψυχίας για την Μεγάλη Λιβαδειά ενόψει Καλλικράτη. Τελικά η συνέντευξη έληξε άδοξα εν μέσω αντιπαραθέσεων, με την αποχώρηση των κ. Ανέστη και Μητά.
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε απο τα οικονομικά. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα της ανολοκλήρωτης συνέντευξης, ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δ. Καλλιαντάσης κατήγγειλε τον τ. πρόεδρο Ηλία Γκριτζάπη. Ο τελευταίος – που στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχε κάνει πολύ σκληρές δηλώσεις για τον Δήμαρχο Τσιφή- παρέστη εχθές σε συγκέντρωση της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ορχομενού και έκανε «καυτές» δηλώσεις. Σύμφωνα τον κ. Γκριτζάπη, ο Δήμος Ορχομενού δεν θα ωφεληθεί αν ενωθεί με τη Λιβαδειά λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου Λεβαδεών, αλλά αντίθετα ο «νοικοκυρεμένος Δήμος Ορχομενού θα λειτουργήσει ως σανίδα σωτηρίας».
Ούτε όμως στο «όραμα για τη Μεγάλη Λιβαδειά» συμφώνησαν οι παρατάξεις, αφού άλλοι θέλουν 2 Δήμους και άλλοι διαφωνούσαν ως προς το ποιούς όμορους Δήμους προτιμούν, με αναφορές στο Δίστομο, την Αράχωβα, τη Χαιρώνεια, τον Ορχομενό, την Αλίαρτο. Παρεμπιπτόντως όλοι οι όμοροι Δήμοι, ακόμη και οι πιο μικροί, είναι σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση απο τη Λιβαδειά.
Θα έπρεπε ίσως να ρωτήσει κανείς τους δημοτικούς άρχοντες: το μέγεθος φταίει για το κατάντημα του Δήμου Λιβαδειάς, ή η κακοδιοίκηση; 
viwtika.blogspot.com

Posted on 2 Μαρτίου 2010, in dk, Βοιωτικά. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: