ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!

Την ώρα που περικόπτονται μισθοί, παγώνουν συντάξεις, αυξάνονται προϊόντα, φορολογούνται τα πάντα, βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής επι της ουσίας μένουν στο απυρόβλητο!

   Ο λαός κάνεις θυσίες, εκτός από 300 βουλευτές και περίπου 1.500 υπαλλήλους της Βουλής. Με ευθύνη του ίδιου του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου ο 15ος και 16ος μισθός των υπαλλήλων της βουλής παραμένει και περικόπτεται για τα μάτια του κόσμου! …


Χθες, ο κ. Πετσάλνικος με μια μακροσκελή δήλωση – μάθημα προς τους πολίτες και τους δημοσιογράφους, ζήτησε και πήρε από τους συναδέλφους του βουλευτές, οι οποίοι απ’ οτι φαίνεται είναι οι μόνοι έλληνες που αποφασίζουν για τον εαυτό τους, την έγκριση για τις περικοπές για τα μάτια του κόσμου.

Από αυτές τις περικοπές προκύπτει μια μείωση της τάξης των περίπου 800 ευρώ το μήνα για τους βουλευτές. ‘Ομως τα πράγματα μερικές φορές δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουν….

Το κόλπο γκρόσο των βουλευτών

Αυτό που δεν είπε ο κ. Πετσάλνικος είναι οτι οι βουλευτές ρεφάρουν τη ζημιά με την συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις επιτροπών. Μάλιστα αν συμμετάσχουν σε περισσότερες από 4 επιτροπές, βγάζουν και περισσότερα από τα περίπου 900 ευρώ που χάνουν!

Τι γίνεται με τους υπαλλήλους της Βουλής

Εκεί τα πράγματα είναι ως εξής : Μειώνονται κατά 12% τα επιδόματα υπερωριών και κίνησης, μειώνεται το ειδικό επίδομα έκτακτης αποζημίωσης από 12% έως 17% ανάλογα με το ύψος και υπάγεται στην κανονική φορολόγηση στο πλαίσιο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Για όλα φταίνε οι Κοινοβουλευτικοί Συντάκτες

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, κατήγγειλε ότι ανάμεσα στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, «υπάρχουν κάποιοι που δεν κάνουν τίποτε άλλο καθημερινά, παρά να συκοφαντούν τους βουλευτές, να λένε ότι λαμβάνουν 10.000 ευρώ το μήνα αποδοχές και άλλα απαράδεκτα πράγματα. Θα ήθελα να στείλετε μια επιστολή στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που η Βουλή φιλοξενεί. Δεν είναι δυνατόν να γινόμαστε βορά των δημοσιογράφων.»

newsit.gr

Posted on 17 Μαρτίου 2010, in dk, Ελλαδικά. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. έχουν το μαχαίρι ,έχουν το πεπόνι,έχουν και το τραπέζι και βέβαια έχουν και πολύ όρεξη.Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν

Σχολιάστε