ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε τα σενάρια των 5 και 6 δήμων στη Βοιωτία, ακούσαμε ακόμα και για δύο ισχυρούς δήμους. Έλα όμως που κάτι καινούριο αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια της άλλωτε λίμνης και νυν πεδιάδoς Κωπαϊδας! Τι είναι αυτό; Μα η νέα πρόταση για έναν Μέγα Αγροτικό Δήμο που θα περιλαμβάνει: Ορχομενό , Αλίαρτο , Ακραίφνιο και Θεσπιές. 

Το φάντασμα της λίμνης ξαναχτύπησε και θέλει τους κατοίκους της ενωμένους. 

Διαβάστε περισσότερα στο site της Αυτοδιοίκησης ΕΔΩ

Posted on 31 Μαρτίου 2010, in dk, Αλιαρτινά, Βοιωτικά. Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. φίλε dk στο νομό μας θα γίνουν 2 ή 4 δήμοι, εκτός αν γίνουν σε ολόκληρη τη χώρα 600 δήμοι οπότε και σε μας θα γίνουν 6 δήμοι. Το σενάριο της πρότασης για 6 ή 7 δήμους κρύβει σκοπιμότητες, από κομματικά στελέχη, για να τα έχουν με όλους καλά. Αυτή είναι η δική μου άποψη από τον Ιανουάριο που έκανε τις δηλώσεις ο Ραγκούσης στις οποίες ανέφερε πως θα γίνουν λιγότεροι από 370 δήμοι. Αν λάβουμε υπόψη τις ιδιορρυθμίες που υπάρχουν όπως η ορεινότητα , η νησιωτικότητα και κάνοντας μια αναγωγή δεν βγαίνουν πάνω από 4 κουκιά για μας. Το παν είναι να είμαστε ένας από τους τέσσερις δήμους εμείς. Τώρα θα δείξει τις προεργασίες, τις ενέργειες και τις ζυμώσεις που πραγματοποίησε η δημοτική μας αρχή. Αυτή η πόλη έχει όλα τα προσόντα να είναι έδρα ενός Καλλικράτειου δήμου.

  2. Συμφωνώ μαζί σου αρκτούρε, μόνο που δεν ανέβασα εγώ το κείμενο. Πάντως η δημοτική αρχή και το ΠΑΣΟΚ Αλιάρτου μας λέγανε για 6 δήμους. Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρουμε;

  3. Πιστεύω δεν έχει αλλάξει κάτι έτσι ήταν από την αρχή. Όλα τα υπόλοιπα είναι σκοπιμότητες, δηλαδή εμείς το παλέψαμε, αλλά ο Ραγκούσης έκανε τα δικά του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: