Παρέμβαση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με αγέλες αδέσποτων σκύλων ,σε διάφορα σημεία της πόλης.Πολλά απ’αυτά εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά και ήδη υπάρχουν αρκετά περιστατικά συμπολιτών μας που δέχτηκαν επίθεση και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.Θεωρούμε ότι ,άμεσα  πρέπει η δημοτική αρχή να παρέμβει ώστε να προστατευτεί η ασφάλεια και υγεία όλων μας και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες να λύσει το πρόβλημα, με τρόπο πολιτισμένο και νόμιμο, όπως εξάλλου επιβάλλεται.

Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλιάρτου

Posted on 12 Μαΐου 2010, in Αλιαρτινά, Βοιωτικά, Διάφορα, Περιβάλλον, Σύλλογοι Δήμου Αλιάρτου. Bookmark the permalink. 5 Σχόλια.

  1. Επιτέλους ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα απλά καθημερινά μας προβλήματα.Το ζήτημα που θέτει ο περιβαλλοντικός σύλλογος ,και μπράβο του,είναι πολύ σοβαρό.Έχω προσωπική εμπειρία από επίθεση που έγινε σε δικό μου ηλικιωμένο άτομο ,απέναντι από το κέντρο υγείας,και ταλαιπωρήθηκε παρα πολύ και ακόμα υποφέρει.Κανένας αρμόδιος δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα και νομίζω ότι ο σύλλογος με τον τρόπο που τα αξιολογεί και τα προβάλει σύντομα θα αποτελεί την φωνή του μέσου δημότη.

  2. θα ήταν ενδιαφέρον να έλεγε κάτι η δημοτική αρχή.

  3. μη κοντράρετε την δημοτική αρχή, γιατί τα παπαγαλάκια πέρνουν γραμμή από το γνωστό καφέ-κέντρο αποφάσεων-και θα σας στοχοποιήσουν.Άσε που οι περισσότεροι απο σας δεν τους είναι και πολύ αρεστοί.Οι συμπάθειες της δημοτικής αρχής είναι στον άλλο σύλλογο ΜΗΚΟ που θα ιδρυθεί σε λίγο ντε!

  4. Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι κατάλληλο για αντιπαραθεση με την δημοτική αρχή, φιλε ΑΒΓΑ.Ο σύλλογος επραξε άριστα που δημοσιοποίησε το πρόβλημα και πιστεύω πως άμεσα οι αρχές θα πράξουν ότι πρέπει.Η ανάδειξη ενός θέματος από τον σύλλογο δεν σημαίνει οπωσδήποτε ανεπέρκεια της δημοτικής αρχής.Θα δείξει.

  5. δεν αντιπαρατίθεμαι αγαπητό μέλος,ίσα-ίσα που τους αγαπάω ιδιαίτερα και η εκτίμηση σε αυτές τις περιπτώσεις ως είθισται είναι και αμοιβαία. Αλλά και προ τριμήνου που ανεδείχθη το θέμα από την εφημερίδα δεν είδα κάποια παρέμβαση. Αν παρέμβει τώρα θα βγω να εγκωμιάσω και να συγχαρώ και να εκθειάσω.

Σχολιάστε