NIBIRU … ‘H NEMECIS … ‘H MARDUK … Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

Οι οραματιστές του Ουρανού και των ουράνιων φαινόμενων, αναμένουν να βρεθεί ο επόμενος πλανήτης, εδώ και χρόνια. Πολλές εικασίες έχουν διατυπωθεί και πολλά σώματα θεωρήθηκαν ως ο «πιθανός επόμενος πλανήτης του συστήματός μας».
Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο, καθώς πολλοί αναζητητές της αστρολογίας, αλλά και μαθητές μου, έχουν ρωτήσει κατ’ επανάληψη τα προηγούμενα χρόνια, αν ο Nibiru είναι ο επόμενος πλανήτης που αναμένεται στην αστρολογία. Ενώ έχουν εμφανιστεί άλλα σώματα, όπως η Sedna, ο Varuna ή ο Quaoar, για παράδειγμα, το όνομα του Nibiru είναι πιο οικείο στον νου πολλών. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί έχουν γραφτεί μία σειρά από βιβλία και έχει πλεχτεί ένας μύθος γύρω από το όνομά του. Πώς ξεκίνησαν όλα όμως? …

Όταν το 1976 εμφανίστηκε το βιβλίο του Zechariah Sitchin με τον τίτλο ο «Δωδέκατος πλανήτης«, ήταν επόμενο να προκαλέσει ιδιαίτερα έντονες εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό. Ο συγγραφέας είναι αρχαιολόγος, αλλά και μελετητής των εβραϊκών κειμένων, όντας και ο ίδιο Εβραίος στο θρήσκευμα. Μελέτησε τη λέξη Νεφιλίμ, που σημαίνει στα εβραϊκά «» εκείνοι που πηγαίνουν κάτω από τον ουρανό », και την βρήκε σε κείμενα παλαιότερα κατά χίλια χρόνια των κειμένων που αποδίδονται στον Μωησή, τον συγγραφέα της Γένεσης. Μελέτησε λεπτομερώς μυθολογικά κείμενα και διάφορες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σημερινή ανθρωπότητα, ήταν πιθανώς μια δημιουργία εξωγήινων αστροναυτών.
Η θεωρία στηρίχτηκε στην ύπαρξη ενός ακόμα άγνωστου πλανήτη του ηλιακού συστήματός μας, στον οποίο έδωσε το παράξενο όνομα «Nibiru». Αυτό το όνομα δανείστηκε πραγματικά από τον πολιτισμό των Σουμέριων: σημαίνει «ο πλανήτης της μετάβασης». Οι Σουμέριοι αποκαλούσαν με το όνομα αυτό τον δέκατο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος και θεωρούσαν πως κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο σε μία διάρκεια 3.600 ετών.
Ο πλανήτης αυτός παρουσιάζεται με διαφορετικές ονομασίες από λαό σε λαό, για τους Βαβυλώνιους και τους Μεσοποτάμιους, λέγεται «Μαρντούκ» . δηλαδή, «το μεγάλο άστρο των ουρανών, ο βασιλιάς των ουρανών». Για τους Έλληνες, ονομαζόταν «Νέμεσις». Για τους Αιγυπτίους και τους αρχαίους Εβραίους, σχεδιαζόταν σαν ένας δίσκος με φτερά, λόγω της περιστροφικής του ελλειπτικής κίνησης, ενώ οι Προφήτες τον αποκάλεσαν «Κόκκινο πλανήτη», ή « Σταυρό του Πεπρωμένου», συνδέθηκε δε με την έννοια του Μοιραίου.
Όσον αφορά στους σύγχρονους ερευνητές και αστρολόγους, η Alice Bailey και ο Rundyar, λέγεται πως του έδωσαν ένα άλλο όνομα, Proserpine (το λατινογενές της Περσεφόνης), που θα αντιστοιχούσε στην υψηλότερη οκτάβα Δία (του Ηφαίστου μάλλον, που αφορά το μαύρο ήλιο ή τον κεντρικό ήλιο). Αλλά δεν κατέληξε η αστρολογική κοινότητα σε μία κοινή απόφαση.
Σύμφωνα με Sitchin, η άφιξη αυτού του αστεριού είναι καταγεγραμμένη σε πολλές παραδόσεις, όπως αυτή των Ινδιάνων Χόπι, των Σουμέριων, των κειμένων της Βίβλου. Βεβαιώνει στο βιβλίο του, ότι οι κάτοικοι αυτού του μυστηριώδους πλανήτη θεωρήθηκαν ως Θεοί από τους προγόνους μας. Πείθεται ότι οι Νεφιλίμ, στο βιβλίο της Γένεσης είναι πραγματικά οι Annunakis, σ’αυτούς αναφέρονται τα σουμεριανά κείμενα, δηλ. οι επισκέπτες από τον πλανήτη Nibiru. Θα πρέπει να είχαν αποικίσει τη γη 450.000 έτη πριν, (κάτι που αντιστοιχεί μόνο σε 125 έτη για τους εξωγήινους αυτούς, δεδομένου ότι ο πλανήτης τους θέλει 3600 φορές περισσότερο χρόνο από τον δικό μας για να επιτύχει την ηλιακή επιστροφή του). Θα πρέπει να ήταν για μια φυλή γιγάντων που θα μετρούσαν μεταξύ 3 και 4.80 μέτρων στο ύψος (αυτό μας θυμίζει τους Τιτάνες της δικής μας μυθολογίας). Σύμφωνα με Sitchin, είχαν έρθει στη γη μόνο με έναν στόχο: για ορισμένους πόρους τους (χρυσό, πυρίτιο και κρύσταλλο ιδιαίτερα) και για την άσκηση των πειραμάτων: να κλωνοποιήσουν τα ανθρώπινα όντα, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ανθρώπινη ελίτ που θα είναι ευνοϊκή για τις ανάγκες τους και υποταγμένη στις επιθυμίες τους.
Εκείνη την εποχή, 450.000 έτη πριν, οι κάτοικοι του Nibiru είχαν ένα σοβαρό πρόβλημα στο στρώμα του όζοντός τους. Ο πλανήτης τους κρύωνε γρήγορα και έπρεπε να τοποθετήσουν τα χρυσά μόρια στην ανατολή, στην ατμόσφαιρά τους, προκειμένου να ενισχυθεί η θερμότητα του ήλιου. Δεδομένου ότι δεν είχαν τη γνώση για να αφήσουν το ηλιακό σύστημα, αποφάσισαν να πάνε στη γη όπου ήξεραν ότι τα αποθέματα σε στέρεο υλικό του χρυσού (ορυκτό) ήταν άφθονα.
Εφτά αρχηγικά μέλη Νεφιλίμ και 400 Anunnakis (πνευματικά χαμηλότερα όντα) πήγαν στη Μεσοποταμία. Εκεί δημιούργησαν την πρώτη αποικία. Κατόπιν, ένα μέρος τους είχε μεταναστεύσει προς τη Νότια Αφρική και αρχίζει την εξόρρυξη του χρυσού εκεί. Κάθε 3600 έτη, ωφελήθηκαν από την μικρότερη απόσταση του πλανήτη τους με τη γη, για να διαμετακομίσουν το συσσωρευμένο χρυσό στη πατρίδα τους.
Μετά από 150.000 έτη εργασίας, οι Anunnakis αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα είδος σκλάβων, γιατί κουράστηκαν από την καταναγκαστική εργασία των Νεφελίμ. Αυτή η απόφαση ήταν η προέλευση της ανθρώπινης φυλής, ή μάλλον του homo sapiens, επειδή όχι ο κλώνος, αλλά ο πρωτόγονος άνθρωπος («erectus homo», όπως αναφέρεται στην Παλαιοντολογία) υπήρξε ήδη πριν από ένα εκατομμύριο έτη! Αυτή η κλωνοποίηση, αν πράγματι έγινε, εξηγεί την ξαφνική μετάβαση από το ένα είδος πρωτόγονου ανθρώπου, στο επόμενο που θεωρείται πρόγονός μας. Οι επιστήμονες πάντα πίστευαν πως έλειπε ο ενδιάμεσος κρίκος. Κι αν αυτός δεν υπάρχει, αλλά συνέβη μία κλωνοποίηση, μία μετάλλαξη?
Ο συγγραφέας παραθέτει ένα μεγάλο όγκο υλικού, συγκριτικής μελέτης μεταξύ των μύθων και του ιστορικού πολλών λαών παράλληλα και δίνει λογικοφανείς – τουλάχιστον- ερμηνείες. Στοιχεία αυτής της μελέτης φθάνουν να εξηγούν και σημερινές καταστάσεις, τα δανείστηκαν δε άλλοι ερευνητές, για να πάνε ακόμη πιο μακριά, όπως ο Ντέηβιντ ’ικ, ο μεγάλος αμφισβητίας κι ο τολμηρότερος ίσως εκφραστής της έρευνας σήμερα.

Σύμφωνα με το σύστημα της αποκωδικοποίησης των σουμεριανών πλακών, στις οποίες στηρίζεται όλη η μελέτη και θεωρία του συγγραφέα, οι γίγαντες Nibiru θα επέστρεφαν να πάρουν τα υλικά τους κάθε έτος, ή μάλλον κάθε δικό τους έτος, δηλ. κάθε 3600 γήινα έτη. Αλλά μεταξύ καθεμίας των επισκέψεών τους, γερνούν μόνο ένα έτος, ενώ η ανθρωπότητα επιτυγχάνει κάθε φορά ένα εξαιρετικό άλμα από 3600 έτη. Αυτή η διαφορά, μας δίνει το πλεονέκτημα, να κερδίζουμε σε εξέλιξη και σιγά-σιγά να φθάσουμε την εξέλιξη των κατοίκων του Nibiru. Με συνέπεια, να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από τον ζυγό τους και την εκμετάλλευσή τους.
Κάποιοι ερευνητές, που δεν είναι εντελώς αρνητικοί στην θεωρία του συγγραφέα, λένε πως δεν πέτυχε να μας δώσει την πνευματική διάσταση του θέματος, αλλά ωστόσο, έχει αξία το ότι προσπάθησε να μας γνωστοποιήσει την ύπαρξη του δέκατου πλανήτη του συστήματός μας. Να κάνει τον κόσμο να ακούσει για την επικείμενη επιστροφή του.

Τον Ιανουάριο του 1981, ένας αστρονόμος του εθνικού παρατηρητήριου των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι, για πρώτη φορά, λόγω των παρατυπιών στην τροχιά του Πλούτωνα, έκανε την υπόθεση ύπαρξης ενός δέκατου πλανήτη μέσα στο ηλιακό σύστημά μας. Και το 1983, ένα υπέρυθρο τηλεσκόπιο που επιβιβάζεται σε έναν αμερικανικό δορυφόρο στα πλαίσια του προγράμματος IRAS, επιβεβαιώνει και τυπικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, που ονομάστηκε «πλανήτης Χ» από τους ερευνητές της NASA.

Ο Nibiru υπάρχει πράγματι! Περιγράφει πράγματι μια ευρεία ελλειπτική τροχιά γύρω από τον ήλιο και επιστρέφει κοντά στη γη κάθε 3600 έτη, λες και ο Sitchin είχε ένα προαίσθημα(!). Η τροχιά ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση αυτής των άλλων πλανητών του συστήματός μας. Κρύβεται αυτήν την περίοδο από τη ζώνη των αστεροειδών που είναι μεταξύ του Αρη και του Δία. Για αυτόν τον λόγο τον παρατήρησαν κάπως αργά. Στη NASA, δεν ξέρουν ακόμη αν πρόκειται ακριβώς για πλανήτη, ή για γιγάντιο κομήτη ή για ένα ουράνιο σώμα που θερμαίνεται για να γίνει αργότερα ένα αστέρι. Εκείνο που είναι αποδεκτό, είναι πως επιστρέφει προς εμάς και είναι τώρα κοντά στον Πλούτωνα.

Για το πότε θα έρθει κοντά μας, λέχθηκαν πολλά. ’λλοι υποστήριζαν πως θα συνέβαινε αυτό το 2003, άλλοι το 2005, άλλοι όμως, θέτουν την ημερομηνία του 2012, μία ημερομηνία, που πολλοί κύκλοι, ερευνητικοί, μεταφυσικοί και άλλοι, έχουν σαν σημαδιακή για σημαντικά γεγονότα επί της γης.

Σύμφωνα με τις διάφορες μετρήσεις που λήφθηκαν από τη NASA, από το 1995, ήταν ήδη αρκετά κοντά στον πλανήτη μας για να τον επηρεάσει από το μαγνητισμό της. Και καθώς μας πλησίασε, η ακτινοβολούσα επίδραση του μαγνητικού πεδίου της γης αυξήθηκε. Ορισμένοι ερευνητές βλέπουν εκεί έναν συσχετισμό με το φαινόμενο που παρατηρείται αυτήν την περίοδο της επιτάχυνσης της αντήχησης Schumann που μετρά τη συχνότητα της γης. 

Επειδή αυτή η δονητική επιτάχυνση συσχετίζεται στην απώλεια προοδευτικής πυκνότητας του πλανήτη μας και της βαρύτητας και τις ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές που την συνοδεύουν. Εντούτοις, η διείσδυση ενός ξένου σώματος στο πλανητικό σύστημά μας προκάλεσε προφανώς τις ηλεκτρομαγνητικές αναταραχές στο επίπεδο της ιονόσφαιρας, οι οποίες, με τη σειρά τους, ενοχλούν την ισορροπία των επίγειων μαγνητικών πόλων. Η δυνατότητα του περάσματος του διάσημου Σημείου Μηδέν και μιας ταλάντευσης των πόλων, συσχετίζεται ίσως έτσι άμεσα με την άφιξη του Nibiru!

Λέγεται πως οι Αμερικανοί υπεύθυνοι των προγραμμάτων αεροδιαστημικής, έχουν αρχίσει να μελετούν τις εναλλακτικές λύσεις των απίστευτων σεναρίων 2 και 3, που λειτουργούν από τα έτη της δεκαετίας του 1960. Για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο «Η 3η εναλλακτική λύση», θα ξέρουν τι εννοώ.

Πρέπει να σημειώσουμε, πως η προοπτική για αυτήν την επιστροφή συνδέεται από τώρα και στο εξής όχι μόνο από τις πνευματικές αναζητήσεις κάποιων ομάδων, αλλά και από έναν μεγάλο αριθμό επιστημόνων λόγω της ανησυχίας τους, μιας πιθανής ταλάντευσης των πόλων και της έναρξης κατακλυσμικών φαινόμενων στη σειρά. Αλλά, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν, πως φαίνεται να εξαρτάται η παρουσία του 10ου πλανήτη κοντά στη γη, από τη δονητική άνοδο και το επίπεδο συνείδησης που η ανθρωπότητα θα έχει φθάσει έως τότε, στα πλαίσια της προόδου της.

Δεν αποκλείεται, αφού η ημερομηνία 2012 αναφέρεται σε διαφορετικά πεδία έρευνας και αναζήτησης, από την εποχή των Μάγιας έως των σύγχρονων ανήσυχων ανθρώπων, να πρέπει να αναλογιστούμε πως κάποια έντονα ενεργειακά πεδία, θα μπορέσουν να μας προσφέρουν την ευκαιρία της αφύπνισης, για το καλό της ανθρωπότητας κι όχι μόνο. Φυσικά, για την επιρροή ή όχι του 10ου πλανήτη και των λεγομένων του συγγραφέα, μπορεί να έχουμε αμφιβολίες, αλλά όταν συμπίπτει να καταλήγουν όλοι σε μία περίοδο χρονική, θα ήταν αφελές να αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει. Εξ άλλου, ο προάγγελος της εποχής του Υδροχόου, απαιτεί να ξεφύγουμε από την θολή εποχή των Ιχθύων, των οραμάτων και των ψευδαισθήσεων, και να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε την πνευματική μας ικανότητα. Σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε! Γιατί να μην προετοιμαστούμε για το 2012?

Για τους ενδιαφερομένους, τα βιβλία του Zechariah Sitchin, που γνωρίζω πως κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι:
« Ο 10ος πλανήτης», «Θεϊκές επαφές», «Το χαμένο βιβλίο του Ένκι», από τις εκδόσεις Έσοπτρον. Το τελευταίο, μάλιστα, είναι αφιερωμένο στην αναμετάδοση των κειμένων των σουμεριανών πλακών, στις οποίες βασίστηκε στην αρχή ο συγγραφέας, για να κάνει την ενδιαφέρουσα κι εκτενή του έρευνα.

myhoroscope.gr

Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι για τον πλανήτη NIBIRU και αποδεικνύονται ως γεγονότα χρησιμοποιώντας αστρονομικές και επιστημονικές πληροφορίες ως απόδειξη.Η NASA αναγνώρισε την δυνατότητα το 1982 για τη ύπαρξη ενός ακόμα πλανήτη εξωτερικού του ηλιακού μας συστήματος.

Ένα χρόνο αργότερα το 1983 η NASA εκτόξευσε τον δορυφόρο IRAS (Αστρονομικός δορυφόρος υπέρυθρων ακτίνων) ο οποίος εντόπισε ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο στο διάστημα. Η εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ πήρε συνέντευξη γι αυτό το γεγονός από τον επικεφαλής επιστήμονα του εγχειρήματος.Ένα ουράνιο σώμα μεγάλο όσο ο γιγαντιαίος πλανήτης Δίας και τόσο κοντά στην Γη θα ήταν δυνατόν να είναι μέλος του δικού μας ηλιακού συστήματος κι έχει ανευρεθεί από την κατεύθυνση του αστερισμού του Ορίωνα από ένα τηλεσκόπιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη.

Ο Gerry Neugebauer επικεφαλής επιστήμονας του εγχειρήματος είπε »Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Όμως όλες οι κυβερνήσεις γνωρίζουν τι είναι και λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να επιβιώσουν από το πέρασμα του Πλανήτη Χ (Nibiru)».Οι κυβερνήσεις αυτές γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να σώσουν όλη την ανθρωπότητα αλλά μόνο όσους νομίζουν αυτοί πως είναι κατάλληλοι για να σώσουν.

Έχουν και σχέδιο, εσείς έχετε; Ή θα φύγετε ξαφνικά χωρίς να πάρετε χαμπάρι επειδή μερικοί επέλεξαν για σας έτσι; Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα τα οποία μπορείτε να τα θέσετε ενώπιον σας για να αντιμετωπίσετε τα επόμενα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν. Οι πρόγονοι μας έχουν επιβιώσει από καταστροφές, σεισμούς πλημμύρες και όμοιες καταστροφές και θα τα καταφέρουμε κι εμείς!

TI EINAI O NIBIRU?

Ο Nibiru είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες ενός σκοτεινού άστρου (καφέ νάνου). Ένα σκοτεινό άστρο είναι θεωρητικά ένα αντικείμενο κάτω από τους νόμους του Νεύτωνα κι έχει τόση μεγάλη μάζα και βαρύτητα που η ταχύτητα διαφυγής από αυτό ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός γι αυτό δεν φτάνει το φως του σε μας. Τα σκοτεινά άστρα είναι γνωστά και σαν μαύρες τρύπες του διαστήματος.

Αυτό το άστρο έχει 7 πλανήτες. Ο 6ος πλανήτης μοιάζει με την γη και ο 7ος είναι αυτός που αναφέρουμε εδώ, ο Nibiru ή Πλανήτης Χ. Ο πλανήτης που μοιάζει με τη γη είναι η πατρίδα των ‘Αννουνάκι’ δηλαδή οι Θεοί των προγόνων και ζουν εκεί. Ο Nibiru είναι σχεδόν ακατοίκητος και χρησιμοποιείται μάλλον σαν πολεμική βάση-σταθμός.Όταν το σκοτεινό άστρο βρίσκεται στο περήλιον (πλησιέστερη θέση ως προς τον ήλιο μας) στις 60 με 70 αστρονομικές μονάδες (AM), η τροχιά του Nibiru η οποία στις 60 ΑΜ μπορεί να τον μεταφέρει να περάσει δια μέσου του ηλιακού μας συστήματος συνήθως κοντά από τον Δία αλλά όχι πάντοτε.

Η τροχιακή απόκλιση του Nibiru είναι περίπου 30 μοίρες στο επίπεδο του ηλιακού μας συστήματος ή της εκλειπτικής. Όμως όπως ο Nibiru κινείται ανάδρομα στο ηλιακό μας σύστημα μπορεί αυτό να αλλάξει την θέση των πλανητών και να προκαλέσει χάος και καταστροφές.Το πέρασμα του Nibiru θα είναι θα είναι σύντομο, μόνο μερικές βδομάδες ή μήνες και αμέσως μετά θα αναχωρήσει. Έχει χρώμα φλογισμένο κόκκινο και ουρά με διαστημικά σκουπίδια και γύρω του περιστρέφονται τα φεγγάρια του.

Ο Nibiru και τα φεγγάρια του ευθύνονται χιλιάδες χρόνια πριν για την καταστροφή του πλανήτη Maldek που τώρα στην θέση του βρίσκονται οι αστεροειδείς. Επίσης ήταν η αιτία για τη δημιουργία των μυριάδων κρατήρων στην Σελήνη και στους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και των δορυφόρων τους, ως επίσης και την λοξοδρόμηση των τροχιών και των αξόνων τους.Επίσης προκάλεσε την βύθιση της Ατλαντίδας και τον κατακλυσμό την εποχή του Νώε. Είναι φυσικός δεσμός μεταξύ του σκοτεινού άστρου του και του δικού μας ηλιακού συστήματος και εμφανίζεται περίπου κάθε 3,600 χρόνια.Ο Nibiru είναι γνωστός από τους ανθρώπους στό αρχαίο παρελθόν της γης ως »φτερωτός δίσκος» ή »δίσκος με κέρατα».

ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Όταν ο Nibiru θα πλησιάζει το εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα θα επιταχυνθεί νότια στην εκλειπτική περνώντας πίσω και κάτω από τον ήλιο μας σε γωνία 33 μοιρών.Η NASA παρακολουθεί τώρα συνέχεια τον Nibiru από το τηλεσκόπιο που διαθέτει στην Ανταρκτική στον Νότιο Πόλο.O Nibiru θα είναι ορατός από τη Γη με γυμνό μάτι από τις 15 Μαΐου 2009 ως ένα κόκκινο αντικείμενο στον ουρανό. Θα φαίνεται αρχικά από τις νότιες περιοχές της γης.

Από το Μάιο του 2011 θα είναι ορατός με γυμνό μάτι από όλους τους ανθρώπους στη γη. Την 21 Δεκεμβρίου 2012 ο Nibirru θα περάσει δια μέσου του εκλειπτικού επιπέδου του ηλιακού μας συστήματος και θα φαίνεται σαν ένα λαμπρό κόκκινο άστρο, σαν ένας δεύτερος ήλιος περίπου στο μέγεθος της Σελήνης.

Σεισμοί και πολύ κακός καιρός θα προκληθούν από το πέρασμα του! Σημειώστε ότι το ημερολόγιο των Μάγιας σύμφωνα με τα γνωστά αρχαιολογικά ευρήματα τελειώνει την 21 Δεκεμβρίου 2012!

Το χειρότερο όμως, έρχεται την 14 Φεβρουαρίου 2013. Η Γη θα κινείται μεταξύ του Nibiru και του Ήλιου και θα μετατοπιστούν οι πόλοι της Γης. Επίσης, η τροχιά της θα λοξοδρομήσει! Σημαντικές αλλαγές για τον πλανήτη μας! Μεγα-Σεισμοί και Μεγα-Τσουνάμις θα δημιουργηθούν!

Και από την 1η Ιουλίου 2014, ο Nibiru δεν θα επηρεάζει πλέον τον κόσμο μας και θα κινηθεί μακρυά από το μέρος του Γαλαξία που βρισκόμαστε. H NASA γνωρίζει για τον Nibiru και για να μην πανικοβληθεί η ανθρωπότητα κρύβει όλες αυτές τις πληροφορίες!

Άνθρωποι της NASA, οι στρατιωτικές μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α, η C.I.A, υπολογίζουν ότι τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού θα εξαφανιστεί από την μετατόπιση των πόλων και τις επερχόμενες συνέπειες τους που θα συμβούν με το πέρασμα του Nibiru!

Και τα 2/3 από το 1/3 από των ανθρώπων που θα επιβιώσουν θα πεθάνουν από την πείνα και από την έκθεση στα στοιχεία της φύσης μέσα σε 6 μήνες!

Κάθε μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και πιθανόν και σε άλλες κυβερνήσεις, γνωρίζουν τι θα συμβεί και προετοιμάζονται με μυστικά καταφύγια κλπ. Το κοινό δεν έχει προειδοποιηθεί έγκαιρα προτού να είναι αργά και η εμφάνιση του Nibiru θα διαδοθεί ως ένα αστρονομικό φαινόμενο!

Πολλοί επιστήμονες, το Βατικανό και άλλοι που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί και άρχισαν να το αποκαλύπτουν. Το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία της Γης τα τελευταία 3,600 χρόνια περίπου αποκρύπτεται και πίσω από αυτό βρίσκονται αυτοί που ελέγχουν και έχουν την δύναμη της παγκόσμιας οικονομικής αγοράς. Αυτοί βάζουν το χρήμα σε ψηλότερη θέση από την ανθρώπινη ζωή. Στο κοινό μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να προετοιμαστεί με το να πληροφορηθεί. Πολλές περιοχές στην γη άρχισαν να πάσχουν ωσάν μία μικρογραφία για το τι πρόκειται να συμβεί από τα γεγονότα που εκθέσαμε πιο πάνω. (Αλλαγές κλίματος, θερμοκρασία, ανώμαλες καιρικές συνθήκες, κλπ).

afipnisis.gr

Posted on 20 Μαΐου 2010, in Διάφορα, Παράξενα και άλλα, outsider. Bookmark the permalink. 9 Σχόλια.

 1. Πολύ κακή ανάρτηση… Ντροπή σας που διαδίδετε τέτοια ψέματα.

  Για όσους αναγνώστες θέλουν να διαβάσουν κάτι σοβαρό σχετικά:

  http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html

  http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-guest.html

  http://search.nasa.gov/search/search.jsp?nasaInclude=nibiru+2012

  Παραδόξως, τα άρθρα που παραθέτω διαβάζονται πιο εύκολα από το παραλήρημα παραπάνω.

  Υ.Γ.: Η NASA θα είναι στη θέση της την 14η Φεβρουρίου 2014 όπως & μετά. (Απλά ίσως κάποιοι ερευνητές της να λείπουν από το πόστο τους γιορτάζοντας την ημέρα των ερωτευμένων με το έτερο τους ήμισυ…) Ο αρθρογράφος που θα κρύβεται την επόμενη μέρα; Μάλλον πουθενά, αφού φρόντισε να διαδώσει αυτές τις ανοησίες ανώνυμα.

 2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΝΗΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ; ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ; ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

 3. είναι όλα αλήθεια.

  εγω έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι.

  έχω ξεκινήσει την πνευματική επαφή με τα όντα αυτά ώστε να εξασφαλίσω την επιβίωσή μου.

  Αυτό τον καιρό διαπραγματεύομαι την επιβίωση εμού και της οικογένειάς μου. Για 5.000 € μπορώ να σας συμπεριλάβω κι εσάς. Αφήστε μήνυμα.

 4. @outsider: Ναι, είναι ψέματα. Hard data (όχι 'να έγινε σεισμός! φταίει ο πως-τον-λεν!') που να δείχνουν αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας δεν υπάρχουν, & το ίδιο με τα τσουνάμις. Μία επαγγελματική ματιά στο θέμα (από επαγγελματία αστρονόμο) βρίσκετει εδώ: http://www.badastronomy.com/bad/misc/planetx/nutshell.html . Λίγο παλιά (2003), αλλά ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα.

  Επίσης: πέφτετε στην ίδια παγίδα που πέφτουν πολλοί. Άσχετα με το τι θέλουν ή δεν θέλουν οι κυβερνήσεις κρατών να μας πουν, αυτό επ'ουδενί δεν επιβεβαιώνει τη θεωρία σας. Με άλλα λόγια, δεν είστε η μόνη εναλλακτική λύση – ειδικά που τα επιχειρήματα σας είναι έωλα. Υπάρχουν χιλιάδες ερασιτέχνες παρατηρησιακοί αστρονόμοι, & κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό. Απολύτως τίποτα. Σ'αυτούς τι έχετε αν πείτε; Σε όλους όσους έχουν δει το πόσο ανυπόστατοι & αυτοαναιρούμενοι είναι οι υπολογισμοί σας (οι ποιοί;…) τι έχετε να πείτε; Στο τέλος, φαίνεστε να μην μπορείτε να καταλάβετε το προφανές: ότι η επιστημονικη μέθοδος δεν υπαγορεύεται από καμία κυβέρνηση, παραμένει σημαντικό εργαλείο σε κάθε περίπτωση που ερευνούμε τον φυσικό κόσμο. Όσο δεν την χρησιμοποιείτε, τόσο αυτά που λέτε παραμένουν ανυπόστατα. Ο μόνος λόγος που άφησα το πρώτο σχόλιο είναι για να υπάρξει αντίλογος στο παραλήρημα σας: κάποιος κόσμος τα παίρνει αυτά στα σοβαρά, βλέπετε, & υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει πως θα αυτοκτονήσει πριν ο πως-τον-λεν πλησιάσει τη Γη… & το θεωρώ πολύ κρίμα να πεθάνει κάποιος για τις ανοησίες που διαδίδετε.

  Υ.Γ.: Εν τέλει, δεσμεύεστε να βγείτε & να παραδεχθείτε το λάθος σας αφού οι ημερομηνίες που δίνετε παρέλθουν, ή θα εξαφανιστείτε μέχρι την επόμενη ανόητη καταστροφολογία;

  Υ.Υ.Γ.: Το όνομα μου & η επιστημονική μου ιδιότητα είναι στη διάθεση σας, εάν τα ζητήσετε – μόνο που πρώτα θα αποκαλύψετε το αντίστοιχα δικά σας δεδομένα. Θυμηθείτε μόνο πριν κάνετε το δεύτερο ότι πρόσφατα ζητήθηκε παρέμβαση εισαγγελέα στην περίπτωση σεισμολόγου που φέρεται να προέβλεψε σεισμό ('διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να προκαλέσουν πανικό'): http://elawyer.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html .

 5. Η ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΖΩΕΣ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ(ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΝΝΟΩ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΒΩΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΔΩ
  http://www.pyles.tv/News/theories-synomosias/seed_vault_norway.aspx
  ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ, ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ. «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ» ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

 6. @outsider: ο σχετικισμός δεν οδηγεί πουθενά – σε καμία αλήθεια. Το μόνο στο οποίο οδηγεί είναι η αποδοχή των πάντων ως δυνητικά αληθή/πιθανά. Έτσι, ας πούμε, ο γάιδαρος μπορεί & να πετάει στο τέλος… Οπότε, τον δικό σου σχετικισμό (μία από τις απόψεις που ρίχνονται στο τραπέζι'/'η απολυτότητα δεν οδηγεί πουθενά') δεν τον δέχομαι – έχω διαβάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια γι'αυτή την σχετικιστική αρρώστια για να τον δεχτώ.

  Όσο για το ότι ούτε εγώ γνωρίζω ότι είναι τσαρλατάνοι, έχεις άδικο: εγώ το γνωρίζω, όπως θα το γνώριζες & εσύ εάν ερευνούσες (όπως λες) αντί του να δημοσιεύεις κάτι τόσο μονόπλευρο (& εξώφθαλμα αναληθές, επαναλαμβάνω). Επίσης, ναι, όταν λέω πως άτομα δήλωσαν την πρόθεση τους να αυτοκτονήσουν μιλάω για τη συγκεκριμένη ιστορία – όχι για κάποια παλιότερη. & τέλος, δε σου ζητάω να πετάξεις τη θεωρία στα σκουπίδια επειδή 'έτσι θέλω εγώ' – αλλά επειδή σου έδωσα κάποιες πρώτες ενδείξεις για το γιατί είναι για τα σκουπίδια. (Το 'έτσι θέλω εγώ, έτσι θέλεις εσύ' είναι εξ'ίσου σχετικιστικό, επί τη ευκαιρία: μία άποψη δεν κρίνεται από το ποιός την εκφέρει αλλά από τα επιχειρήματα που τη συνοδεύουν.)

  Αυτά. Εάν βρεις ελληνικό κείμενο αντίστοιχο αυτών της ΝΑΣΑ που παρέθεσα, ανέβασε το. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο, υπέθεσα ότι είχες κοιτάξει εκ των προτέρων μιας που κατά τα λεγόμενα σου ερευνάς. Προς το παρόν, φρόντισες να χώσεις & άλλο συνομωσιολογικό κείμενο (ως σύνδεσμο στο τελευταίο σου σχόλιο) αντί να διορθώσεις το μονομερές του αρχικού κειμένου. Αδιόρθωτος.

  Τελευταίο σχόλιο αυτό – κλείνω ξαναζητώντας να παρουσιάσεις & την επιστημονική πλευρά στο αρχικό ποστ. Έλεος.

 7. Δεν εχω λογια…..υπαρχουν ανθρωποι που ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ απο τετοιες θεσεις και αντιθεσεις!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!Ας σημειωθει οτι το <>δεν το ειπε ο Χριστος.Αυτος ειπε αλλα πραγματα,ομως τιποτα για το Νibiru!

 8. Δεν εχω λογια……υπαρχουν ανθρωποι που ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ απο τετοιες θεσεις και αντιθεσεις!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!Ας σημειωθει οτι το πιστευε και μη,ερευνα δεν το ειπε ο Χριστος.Αυτος ειπε αλλα πραγματα,ομως τιποτα για το Nibiru!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: