ΕΥΡΩ-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ EUROGENDFOR

Πριν από τέσσερις ημέρες είχαμε αναφερθεί στην ευρω-χωροφυλακή. Επανερχόμαστε στο θέμα αυτό με περισσότερα στοιχεία καθώς και με ένα σχόλιο που γράφτηκε από αναγνώστη σε άλλο ιστολόγιο.
Εδώ και ενάμισο χρόνο, σχεδόν όλοι οι δυτικοί θεσμοί προειδοποιούν για την πιθανότητα εκτεταμένων ταραχών/εξεγέρσεων λόγω της κρίσης.
Έκθεση του US Army War College (Δεκέμβριος 2008) προειδοποιούσε ότι η κρίση μπορεί να οδηγήσει σε “εκτεταμένη αναταραχή και ανάγκη χρήσης του στρατού για την επιβολή της τάξης”.
Το Πεντάγωνο άρχισε εκπαίδευση 30.000 στρατιωτών της Northcom στην καταστολή ταραχών.
Ο ναύαρχος Μάικλ Μιούλεν, αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, χαρακτήρισε την οικονομική κρίση μεγαλύτερη απειλή από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, ενώ ο επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Ντένις Μπλερ υπογράμμισε τους κινδύνους για τη διεθνή σταθερότητα.
Για την Ευρώπη υπάρχει η EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force, που μεταφράζεται σε «Ευρωπαϊκή αστυνομία»…

Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ – Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία – με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα την Ιταλία.
Πληροφορία αναφέρει ότι, πριν λίγο καιρό, στο ραδιόφωνο «Θέμα» εκπρόσωπος των αστυνομικών είχε αποκαλύψει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την κυβέρνηση, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της». Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.

Άλλη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν λάβει χώρα μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων στα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Αυτές οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί «σιγή ιχθύος» αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Σχόλιο Αναγνώστη
«Ορκίζομαι να φυλαττω πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υποταγή στους ανώτερους μου. Να εκτελώ πρόθυμα και χωρίς αντιλογία τις διαταγές τους.
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΩΝ.
Να φυλαττω δε ακριβώς τους νόμους. Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος αστυνομικός.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΥΠΗΡΕΤΩ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΞΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΝΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ! ΠΡΩΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ»

klassikoperiptosi.blogspot.com

Posted on 30 Ιουνίου 2010, in dk, Ανά τον κόσμο, Διάφορα, Ελλαδικά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Δηλαδή για να καταλάβω καλά. Αυτό σημαίνει εισβολή ξενης δύναμης και μάλιστα ένοπλης! Θα γίνει πόλεμος! Αυτό πάει πολύ. Στα όπλα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: