ΚΟΙΤΑ…ΟΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Οι συνωμότες ομιλούν για συνωμοσίες των «μη συνωμοτών» και οι «μη συνωμότες» για συνωμοσίες των συνωμοτών.  Όλοι συνωμοτούν εναντίον  όλων. Αυτή είναι  η μεγαλύτερη συνωμοσία των συνωμοσιών! Κι εμείς κάπου ανάμεσα, ένα σκοινί που τεντώνεται μια από την μία πλευρά και μια από την άλλη. Όμως όταν ένα σκοινί τεντώνεται συνεχώς, κάποτε σπάει και τότε οι δυνάμεις  οι οποίες απελευθερώνονται είναι τόσο ισχυρές, που καταρρέουν και οι δύο πλευρές.
Αυτό που βιώνει τούτη η γενιά, είναι ένας πόλεμος δίχως όπλα και σφαίρες, ένας πόλεμος με έναν αόρατο εχθρό που δεν γνωρίζεις ποιος είναι και που κρύβεται. Δεν γνωρίζεις με τι μέσα να τον πολεμήσεις. Ένας εχθρός τόσο καλά καμουφλαρισμένος , τόσο ψεύτικα αληθινός, που περίτεχνα σε κάνει να πιστεύεις πως είναι φίλος πραγματικός. Το σοκ είναι μεγάλο κι εσύ μένεις άπραγος,  περιμένοντας να ξυπνήσεις από τούτο τον εφιάλτη. Όμως δεν ξυπνάς γιατί πολύ απλά , δεν κοιμάσαι!  Όλα είναι μια τρομερή πραγματικότητα. Όλα είναι αληθινά, τόσο αληθινά που τρομάζεις με το ψέμα ότι όλα είναι ψέματα. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις εχθρούς, κοιτάνε οι εχθροί γύρω τους και βλέπουν και αυτοί εχθρούς. Όλοι ήμαστε εχθροί όλων. Το μόνο παρήγορο είναι, ότι ένας πόλεμος κάποτε τελειώνει. Ο δικός μας μόλις άρχισε.

Είμαστε πολύ τυχερή γενιά, αφού δεν ζήσαμε Κατοχή , εμφύλιο και χούντα.
Είμαστε όμως πολύ άτυχοι,  γιατί μπορεί να τα ζήσουμε όλα αυτά μαζί!
οΑγνωστοςΧ

Posted on 8 Ιουλίου 2010, in dk, Άρθρα-Σκέψεις, Διάφορα, Ελλαδικά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: