ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ

Ο  Αντώνης Μαζαράκης ολοκληρώνει ένα μοναδικό φωτογραφικό και επιστημονικο  Εργο για την Κωπαιδα . 700 σελίδες, 1200 φωτογραφίες υψηλής αισθητικής και  6  Ενότητες : Τεχνικά έργα αποξήρανσης, Γεωμορφολογια, Αρχαιότητα , Οικοσύστημα, Δραστηριότητες, και Τοπική κοινωνία .


Ο στόχος για την δημιουργία αυτού του μνημειώδους  φωτογραφικού έργου, του Αντώνη Μαζαρακη , είναι, ότι θέλησε μέσα από 1200 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής να γεφυρώσει την Αρχαία και νεώτερη ιστορία της κωπαιδας και του ευρύτερου χώρου της, με την σύγχρονη μορφή της και να μείνει ως πολιτιστική κληρονομιά για τις νέες και επόμενες γενεές !!

Έχοντας κυρίαρχο στοιχείο τη φωτογραφία, και κρατώντας τον χρόνο, θέλησε να διασωθεί στην μνήμη της νέας γενιάς και όχι μόνον, μέσω της εικόνας, η σύγχρονη μορφή της κωπαιδος και του φυσικού της περιβάλλοντος, προσδίδοντας με την Αρχαιότητα, μια διαχρονική πολιτιστική αξία σε αυτόν τον τόπο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν την ευκαιρία οι αναγνώστες μας, να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από το «φωτογραφικό ταξίδι» του Αντώνη Μαζαράκη.

Posted on 21 Αυγούστου 2010, in dk, Άνθρωποι του τόπου μας, Αλιαρτινά, Περιβάλλον. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: