Μαθήματα πληροφορικής στην Αλίαρτο

    Σας περιμένουμε στο νέο μας φροντιστήριο να επισκεφτείτε τους χώρους μας, να χρησιμοποιήσετε το εργαστήριο μας και να μας γνωρίσετε. Το φροντιστήριο μας παρέχει εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Τα προγράμματα που διδάσκουμε αφορούν τις βασικές γνώσεις στους ηλεκτρονικού…ς υπολογιστές με εξειδίκευση στα προγράμματα τις MICROSOFT όπως WORD(επεξεργασία κειμένου), EXCEL (υπολογιστικά φύλλα), ACCESS (βάσεις δεδομένων), POWERPOINT (παρουσιάσεις), INTERNET (πληροφορίες και επικοινωνίες), WINDOWS (χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών), και Βασικές έννοιες πληροφορικής. Παρέχουμε πιστοποίηση στις γνώσεις των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αναγνωρισμένη και απο τον ΑΣΕΠ. Ακόμα διδάσκουμε εξειδικευμένα προγράμματα όπως PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, COREL, FLASH, προγράμματα δημιουργίας ιστιοσελίδων, AUTOCAD και πολλα ακόμα.
*παιδικό πρόγραμμα εκμάθησης και πιστοποίησης υπολογιστών (6-11 ετών)
*πρόγραμμα εκμάθησης και πιστοποίησης για τις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου ή σε οποιεσδήποτε απο αυτές, μεμονομένα.
*πρόγραμμα εκμάθησης και αξιολόγησης στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών για ενήλικες άνω των 50 ετών ή ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των υπολογιστών.
τηλέφωνο επικοίνωνίας 22680 22656

Posted on 10 Σεπτεμβρίου 2010, in Αλιαρτινά, Βοιωτικά, Διάφορα. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Συγχαρητήρια και ελπίζω πως η τοπική κοινωνία θα εκμεταλευτεί αυτή την ευκαιρία να αποκτήσει τις δεξιότητες που απαιτεί η σημερινή εποχή. Εκτός άν είμαστε ικανοποιημένοι να βρισκόμαστε στην ανταγωνιστικότητα πίσω, όχι μόνο από την Τουρκία και τα Σκόπια, αλλά και από την Ρουάντα της Αφρικής!

  2. καλή χρονιά, καλή επιτυχία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: