7.880.000 € ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΗΒΑΣ-ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας ( ΕΣΠΑ ) , η κατασκευή του έργου « Θήβα – Λιβαδειά από χ.θ. 9 900 έως χ.θ. 11 600 » , προϋπολογισμού 7.880.000 € . Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση τμήματος του δρόμου Θήβα – Λιβαδειά σε μήκος 2,6 χιλιομέτρων και την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στη διασταύρωση των Βαγίων .
Στις εργασίες του δρόμου περιλαμβάνεται  η κατασκευή των σύγχρονων υποδομών του έργου ( γέφυρα και οδόστρωμα ) , καθώς και όλα τα συνοδευτικά έργα : ηλεκτροφωτισμός , πλήρης σήμανση , στήριξη – αποκατάσταση πρανών , κ.λ.π.
« Σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του δρόμου Θήβα – Λιβαδειά » χαρακτηρίζει ο Κλέαρχος Περγαντάς το έργο , επισημαίνοντας : « Το πάγιο και πολύχρονο αίτημα της Βοιωτίας , ο δρόμος Θήβα – Λιβαδειά , βρίσκεται σε καλό δρόμο . Με το έργο στη διασταύρωση Βαγίων , το συγκεκριμένο τμήμα αναβαθμίζεται , και αποκτά συνθήκες κυκλοφορίας ασφαλούς . Επιπλέον , με την ολοκλήρωση των μελετών και άλλων τμημάτων του δρόμου , που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή τους , ο δρόμος Θήβα – Λιβαδειά , θα γίνει ένας σύγχρονος οδικός άξονας . Προχωρούμε λοιπόν σε ένα μεγάλο έργο – σταθμό για την ανάπτυξη της Βοιωτίας και τη σύνδεσή της με τους όμορους Νομούς »

Posted on 29 Σεπτεμβρίου 2010, in dk, Βοιωτικά. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: