"ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ" … ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

   O εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Αλιάρτου μας ενημέρωσε, πως το κείμενο-απάντηση στα ερωτήματα των αναγνωστών θα σταλεί αύριο στο Βήμα και η δημοσίευσή του από μας, θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. 
    Όσον αφορά τον συνδυασμό του κ. Βίστη, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση στο αίτημά μας.  
  Οι λίστες των ερωτημάτων παραδόθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα -όπως είχαμε προγραμματίσει- ενημερώνοντας τους εκπροσώπους για τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους να απαντήσουν.

Posted on 24 Οκτωβρίου 2010, in dk, Αλιαρτινά, Δημοτικές Εκλογές 2010. Bookmark the permalink. 7 Σχόλια.

  1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΙΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

  2. σε ποιον να απαντησει καποιος?

    ενας δημαρχος απαντα σε εναν υποψηφιο δημαρχο.
    Το πρωτοδικειο αλλα λεει και αν εχετε τα κοτσια δημοσιευτετο αυτουσιο.

  3. Στα λόγια σου ανώνυμε(11:44) διακρίνω μια οργή.

    Θέλω να πιστεύω ότι αυτά που γράφεις -περί κότσια- δεν αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι σε επόμενο σχόλιο να γίνεις πιο σαφείς, για να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες.

  4. δεν εχει σχεση με σενα dk αυτουσιο εννοω το ψηφοδελτιο.

  5. Οι ερωτήσεις τέθηκαν από τους κατοίκους αυτής της πόλης. Είχε υποχρέωση να απαντήσει και όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Αν δεν έχει κάτι να κρύψει ή κάτι να φοβηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις.

  6. οτι και να γράψετε για την κίνηση όσο και να την κριτικάρετε, δεν μπορείτε να καλύψετε το κενό της τωρινής δημοτικής αρχής σε έργα και δράσεις για την πόλη μας. Δεν είμαστε ούτε στραβοί, ούτε κουφοί. Μπορεί και η κίνηση να έχει κάνει κάποια λάθη. Αλλά για ζυγίστε την ευθύνη για την κατάντια αυτού του τόπου; Ποιός την φέρει;

  7. Κατά τη γνώμη μου, απ'τη στιγμή που ξεκίνησε μία προσπάθεια ενήμερωσης των συμπολιτών μας και συλλέχθησαν κάποια ερωτήματα προς τους δύο συνδυασμούς, θεωρώ ,πως ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν.

    Το μεσημέρι θα δημοσιευτεί το δελτίο τύπου-απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Αλιάρτου που μόλις έφτασε στο ηλ. ταχυδρομείο μας.

Σχολιάστε