ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ »ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ» ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
 ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε
                                                                                                 ΘΗΒΑ   5.2.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          
Την Παρασκευή 4.2.2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Θήβας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην εταιρία  Α.Γ.ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣΣτην σύσκεψη ,εκτός των διοικήσεων του Σωματείου της εταιρίας και του Εργατικού Κέντρου Θήβας που την συνδιοργάνωσαν ,συμμετείχαν, οι Βουλευτές του Ν. Βοιωτίας κ.κ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,ΑΓΑΤΣΑ ΑΡΙΑ και ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ο Αντιπερειφεριάρχης του Ν. Βοιωτίας ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ο Δήμος Θήβας εκπροσωπούμενος από τον Αντιδήμαρχο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και τον Δημοτικό Σύμβουλο ΣΚΟΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ  , Συνδικαλιστικοί φορείς και εργαζόμενοι της περιοχής.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, αφού ενημερώθηκαν για το πρόβλημα των εργαζομένων και της επιχείρησης εξέφρασαν την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη προς τους  250 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους ,που είναι απλήρωτοι από τον μήνα Αύγουστο του 2010 και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τις δεδουλευμένες τους αποδοχές.

Παράλληλα εκφράστηκε η  ανησυχία όλων για το μέλλον και την προοπτική της εταιρίας δεδομένου ότι οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη της επιχείρησης θα έχει αφενός μεν τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους , αφετέρου δε , θα έχει επιπτώσεις και στην οικονομική ζωή της ευρύτερης περιοχής.

Εκτιμήθηκε ότι με πρωτοβουλία των πολιτικών παραγόντων του Νομού μας ,πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας , ενώ παράλληλα υπήρξε ομόφωνη δέσμευση όλων των παρευρισκόμενων ότι το πρόβλημα πρέπει να γίνει υπόθεση όχι μόνο των εργαζομένων της επιχείρησης αλλά  ολης της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης ότι θα υπάρξει απόλυτη στήριξη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και προγράμματος δράσης που θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων της εταιρίας Α.Γ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ

Posted on 5 Φεβρουαρίου 2011, in Βοιωτικά. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: