Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αλιάρτου

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που έχει σχεδιάσει η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αλιάρτου, από ημεδαπούς πολίτες ROMA, που διαβιούν σε πρόχειρους καταυλισμούς, συγκροτήθηκε πρωινές ώρες της σήμερον (09-02-2011), συνεργείο αστυνομικών ελέγχων, σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ε.Η, Δήμος Αλίαρτου, Διεύθυνση Υγιεινής).  Ειδικότερα…

…διενεργηθήκαν έλεγχοι σε τέσσερις (4) καταυλισμούς ROMA, όπου διαπιστώθηκαν είκοσι έξι (26) παραβάσεις, ήτοι δεκατέσσερις (14) πολεοδομικού ενδιαφέροντος (αυθαίρετες κατασκευές) και δώδεκα (12) για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από την Δ.Ε.Η και υπεβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις.
Επίσης, προσήχθησαν πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Οι ειδικοί αυτοί έλεγχοι εντάσσονται σε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, είναι στοχευμένοι και επαναλαμβανόμενοι σε διαφορετικό τόπο και χρόνο κάθε φορά. 
thiva-press.blogspot.com

Posted on 9 Φεβρουαρίου 2011, in Αλιαρτινά. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. μπράβο στην δημοτική αρχή που σε διάστημα ενός μήνα μόνο, και στις υπηρεσίες που επιτέλους ασχολήθηκαν με ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα της πόλης.
    Είναι αστείο όμως σήμερα η πόλη να σκοτώνεται για την προσθήκη ή όχι του ονόματος και να έχει ξεχάσει τα σημαντικά προβλήματα της που είναι η οικονομική και περιβαλλοντική υποβάθμιση της.
    Γινόμαστε πολύ εύκολα υποχείρια του κάθε άμυαλου πολιτικάντη, φανατιζόμαστε, παθιαζόμαστε να βγάλουμε το μάτι του γείτονα και αντί να μας απασχολεί πως από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας σφαζόμαστε για ονομασίες και ιστορικές τοποθεσίες.
    Πως ξεχάσαμε το απλό; Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίσοι, δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ανάγκες σε ένα βασικό επίπεδο ζωής; πως θα το εξασφαλίσουμε αυτό. Στρεφόμενοι ο ένας εναντίον του άλλου;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: