Νέα εποχή για τον δήμο Αλιάρτου

Σε νέα εποχή μπαίνει ο διευρυμένος δήμος Αλιάρτου με τη δημοτική αρχή του Γιώργου Ντασιώτη χωρίς να υπολογίζει το όποιο πολιτικό κόστος να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει υλοποιώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αλλά και σύμβουλοι της μειοψηφίας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απέδειξαν πως όταν υπάρχει όραμα, θέληση και όρεξη για δουλειά μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες εφαρμογής του Καλλικράτη αλλά και εμπόδια που μπορεί να θέσει το τοπικό πολιτικό κατεστημένο…


Έτσι λοιπόν στην κρίσιμη και πολύωρη συνεδρίαση της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων κατοίκων, με 16 ψήφους υπέρ, 9 κατά και 2 παρών, ψηφίστηκε η πρόταση η Άσκρη να αποτελέσει την ιστορική έδρα του δήμου και με 19 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 2 παρών, ψηφίστηκε η πρόταση να προστεθούν στο όνομα του δήμου οι Θεσπιές.

Οι κάτοικοι του δήμου στη συνεδρίαση πείστηκαν ότι με τις αποφάσεις αυτές μόνο θετικά για όλους θα είναι τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις και οι εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που διαμορφώθηκε είναι ότι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Αλέκου Βίτση αφού αποκάλυψαν ότι ο πρώην δήμαρχος είχε δεσμευτεί απέναντί τους προεκλογικά για αλλαγή του ονόματος δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή του καταγγέλλοντάς τον για την αρνητική στάση που τήρησε στη συνεδρίαση. 
 

Όσον αφορά στο θέμα της προσθήκη του ονόματος «Θεσπιές» στην ονομασία του Δήμου Αλιάρτου ο κ. Ντασιώτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Διανύουμε μια ιστορική περίοδο μετάβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια νέα μορφή όπου ο δήμος για να μπορέσει να αντεπεξέλθει πρέπει να είναι οικονομικά αυτοδύναμος, οικονομικά αυτόνομος και να διαθέτει κοινωνική συνοχή και πολιτιστική ταυτότητα.
Εμείς παραλάβαμε ως νέα δημοτική αρχή το νέο διευρυμένο δήμο της Αλιάρτου ο οποίος μπορεί και πρέπει να ενισχυθεί, λίγο ή πολύ, σε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. 
Ξεκινάμε λοιπόν το δύσκολο έργο από το πρώτο βήμα, την ανάδειξη και την εδραίωση μιας ενιαίας πολιτιστικής ταυτότητας με στόχο την προβολή της περιοχής μας ώστε να επιτύχουμε μέσω αυτής και την οικονομική ανάπτυξη.
Θεωρούμε ότι η πρόσθεση του συνθετικού «Θεσπιών» στο νέο μεγάλο δήμο Αλιάρτου που ήταν και προεκλογική μας δέσμευση θα συμβάλει στην παγκόσμια αναγνώριση του τόπου μας με ότι αυτό συνεπάγεται».
Επίσης τόνισε ότι το όνομα ΘΕΣΠΙΕΣ είναι  διεθνώς αναγνωρίσιμο, η ιστορική συμβολή των 700 Θεσπιέων στην ιστορία είναι ανεκτίμητη και προκαλεί τον παγκόσμιο θαυμασμό, η αυτοθυσία τους στις Θερμοπύλες αποτελεί απαράμιλλο παράδειγμα αλτρουϊσμού και γενναιότητας που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο, η πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα γη των Θεσπιών έχει εφοδιάσει πολλά μουσεία σε όλο τον κόσμο και ότι αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλει στην επιτάχυνση για την μετάβαση στον «Καλλικράτη» ώστε να επιτύχουμε ενιαία δημοτική συνείδηση.
«Η πρωτοβουλία μας  προσθέτει στον Δήμο μας μια τεράστια ιστορία, που πολλοί θα την ήθελαν, τον κάνει ακόμη περισσότερο αναγνωρίσιμο και του δίνει  ακόμη μεγαλύτερο κύρος. Επίσης δίνει το μήνυμα της ενότητας, της συνοχής και της επιθυμίας να προχωρήσουμε προς το κοινό μας μέλλον όλοι μαζί», επεσήμανε ο δήμαρχος.  
Και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά παρατάξεις, δεν αφορά μικροκομματικά συμφέροντα, δεν αφορά στείρες τοπικιστικές αντιλήψεις και δεν αφήνει περιθώρια για καχυποψίες. Αφορά την δημιουργία ενιαίας συνείδησης και την συστράτευση όλων των δυνάμεων.  Με αυτή την απόφαση αποκτάμε ένα ακόμα εργαλείο για να επιτύχουμε την ανάπτυξη του τόπου μας προς όφελος όλων των δημοτών. Υπάρχουν και δύσκολες αποφάσεις, αναγκαίες όμως και εμείς πρέπει να έχουμε την γενναιότητα να τις λαμβάνουμε».
Σχετικά με το καθορισμό της Άσκρης ως ιστορικής έδρας ξεκαθάρισε ότι: «Ιστορική έδρα είναι τιμητικός τίτλος της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος αποδίδεται σε οικισμούς που δεν αποτελούν έδρα κάποιου δήμου, αλλά φέρουν για ιστορικούς λόγους  συμβολική βαρύτητα»
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σ άλλες περιοχές (Πέτρα – Υψηλάντης) οι οποίες είναι ιστορικής σημασίας υπογράμμισε όμως ότι «η Άσκρη συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη δυναμική για να γίνει η ιστορική έδρα του δήμου μας στο πλαίσιο της εδραίωσης της πολιτιστικής μας ταυτότητας»
Έδωσε δε έμφαση στο ότι η Άσκρη ήταν η πατρίδα του μεγάλου επικού ποιητή της αρχαιότητας Ησίοδου, πατέρα του διδακτικού έπους, τα έργα του οποίου, διδάσκονται σε πολλά πανεπιστήμια του κόσμου και κατέληξε: «Συμπερασματικά το Όνομα της Άσκρης είναι  ιστορικά αναγνωρίσιμο αλλά και με σύγχρονη οικονομική-πολιτιστική δραστηριότητα» ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις Γιορτές Ελληνικής Γης (που συμμετέχει η Άσκρη) οι οποίες έχουν ενταχθεί σε κοινό δίκτυο που προβάλλονται ποιοτικά προϊόντα διατροφής από υπεύθυνους παραγωγούς στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.
«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση που είχε και τις εντάσεις της. Το συμπέρασμα όμως είναι ότι το Δ.Σ. ψήφισε τις προτάσεις μας», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Ντασιώτης και συνέχισε: «Περάσαμε το μήνυμα στους πολίτες τους οποίους κάποια άλλοι είχαν τρομοκρατήσει. Το μήνυμα είναι ότι  αυτός είναι ο κοινός μας στόχος, αυτό είναι το σπίτι μας, αυτός είναι ο δήμος μας και πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να προκόψει αυτό ο τόπος. Δεν μας χωρίζει τίποτα, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μας ενώνουν και εμείς εστιάζουμε σε αυτά. Η Αλίαρτος δεν έχει να χάσει τίποτα παρά μόνο να κερδίσει. Η πρόσθεση ωφελεί ενώ η διαίρεση όχι».
tabloid.gr

Posted on 14 Φεβρουαρίου 2011, in Αλιαρτινά. Bookmark the permalink. 29 Σχόλια.

 1. απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια οτι ολοι η μεριδα κατοικων πειστηκε απο την επιχειρηματολογια για την διπλη ονομασια δεν μπορω να το καταλαβω.αν υπηρχε εστω και στο εκατομυριο περιπτωση οι θεσπιες να ειχαν εκμεταλευτη τουριστικα την ΙΣΤΟΡΙΑ τους και ζουσαν απο αυτο να ειστε βεβαιοι πριν γινει ο καλικρατης ο ΣΒΙΓΓΟΣ θα τις προσαρτουσε στο αρμα των ΘΗΒΩΝ οπως εξαλλου τα καλα κομματια τα πηρε αυτος επειδη η προηγουμενη δημοτικη αρχη κοιμοταν τον υπνο του κοιμισμενου.για να το αφησει κατι ηξερε.ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΗΡΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΩΘΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΚΑΙ'' ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ''ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

 2. ΟΣΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΔΩ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΑΚΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

 3. Αγαπητέ Gta, θεωρώ ότι το έντονο ενδιαφέρον σου για την ανάπτυξή της πόλη σου Αλίαρτο, την οποία υπεραγαπάς και νοιάζεσαι σε οδηγεί στα λάθος συμπεράσματα που αναφέρεις εδώ λόγω του ότι κάνεις λάθος στην έννοια ’πολιτικό κόστος’ και την ερμηνεύεις ανάποδα.

  Καταρχήν όμως, να σε καθησυχάσω ως προς τα έσοδα του Δήμου από το Κρατικό Προϋπολογισμό: δεν είναι τα ίδια αλλά αυξημένα κατά το μερίδιο των Θεσπιώ. Συνολικά δυστυχώς είναι λιγότερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι λιγότερα -ένεκα Μνημονίου- και για τους δύο πρώην δήμους.

  Τώρα, το ότι οι πολιτικοί δεν υλοποιούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, είναι ο κανόνας στην πολιτική ζωή μας κι έχει οδηγήσει στην ανυποληψία το πολιτικό σύστημα. Η έννοια ‘πολιτικό κόστος’ αναφέρεται συχνά ενδοκομματικώς για να δικαιολογηθούν στα μέλη του κυβερνητικού κόμματος και μέσω αυτών στους ψηφοφόρους, αθετήσεις προεκλογικών υποσχέσεων και συνήθως παρουσιάζεται ως επιχείρημα το ότι μερίδα των ψηφοφόρων αντιδρά οπότε αν πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις τότε θα χαθούν οι ψήφοι. Αν ίσχυε η θεωρία σου τότε η χώρα μας θα ήταν εντελώς διαφορετική και η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος δεν ήταν ανύπαρκτη.

  Το επιχείρημα ‘δεν τα κάναμε αυτά που είχαμε υποσχεθεί διότι θα είχαμε πολιτικό κόστος’ είναι μια εύκολη μεν, αλλά που δεν πιάνει σήμερα δικαιολογία. Η αλήθεια είναι ότι ως κυβέρνηση τώρα, οι χθεσινοί υποψήφιοι, έχουν άλλες προτεραιότητες και όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τις ενέργειές τους είναι πλέον εκείνες που ωφελούν τους πολίτες.

  Ο Ντασιώτης λοιπόν ότι ζημιά ήταν να πάθει -από τους υπερΑλιαερτινούς που θα τον ήθελαν πιο ‘πατριώτη’-την έπαθε ήδη από την προεκλογική του δέσμευση προς Θεσπιείς. Πρέπει δε να σου πω ότι οι Θεσπιείς δεν εξετίμησαν δεόντως αυτή την δέσμευση του και δεν τον ψήφισαν. Οπότε εάν ήταν μικρόψυχος, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα ‘πολιτικού κόστους’ την πίεση που δέχεται από τους συμπολίτες του και να παραπέμψει στο ασαφές μέλλον την υλοποίηση της δέσμευσής του, όπως πρότεινε ο ‘σώφρων’ πολιτικάντης Βίτσης. Οι Αλιαρτινοί όμως (Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πολίτες) όχι μόνον επιδοκίμασαν την στάση του αλλά αποδοκίμασαν την στάση του Βίτση.

  Το ότι στο θέμα αυτό -που δεν ήταν τελικά αυτονόητο- η ηγεσία (Ντασιώτης και σύμβουλοι του) και οι πολίτες της Αλιάρτου συνέπεσαν είναι καλή αρχή για ακόμα πιο πολλές τέτοιες κοινές επιτυχημένες προσπάθειες για το καλό όλων μας. Όσο για τους Θεσπιείς ίσως κατάλαβαν ότι υπάρχουν κι άλλοι που νοιάζονται για την ιστορική κληρονομιά και ότι ο Ντασιώτης είναι και δικός τους Δήμαρχος. Μπορούμε τώρα ενωμένοι και δραστήριοι να πορευτούμε Μη μου πεις ότι δεν θα ωφεληθούμε όλοι από αυτό;

 4. ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΩ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΦΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

 5. Έχεις δίκιο. Είναι σαν να μας πάντρεψαν με το ζόρι οι μπαμπάδες μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Είναι στο χέρι μας όμως να κάνουμε την διαβίωσή μας πιο αποδοτική και που ξέρεις ίσως έρθει κι ο έρωτας -μέρα που ΄ναι ε;

  Στο πλαίσιο αυτό πάντως είμαστε τώρα πια ένα Δήμος με ονοματεπώνυμο ή μάλλον καλύτερα είμαστε ένας Δήμος με δύο επίθετα: από μαμά και από μπαμπά.

  Αγαπητέ μου συμπολίτη πλέον Gta, το θέμα εδώ είναι αν θα τα καταφέρουμε να πορευτούμε μαζί ή αφού διαλυθεί το σπιτικό μας πάρουν σας παραδουλεύτρες τα διπλανά μεγάλα σπίτια.

  Καληνύχτα

 6. ola einai psemata kai parapliroforisi «gta» kanenas aliarteos akomi kai autoi pou einai sto dimotiko sumvoulio den thelan tin dipli onomasia..psifisan nai giati akrivws upologizane to politiko kostos..
  i psifoforia tha eprepe na ginei mono apo to topiko tou aliartou,
  den katalava giati oi thespieis piran meros se auti tin psifoforia afou to thema aforouse sto ean o Aliartos sumfwnei i ohi na bei to onoma thespies dipla mas..

 7. συμφωνω μαζι σου karlos και αυτοι ειναι περισοτερο υπολογοι και απο τον ιδιο τον δημαρχο.ειπαμε κοματικη πειθαρχια τοσο νωρις σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ αυτο ξενιζει πολυ υποπτα.συμφωνω και για το τοπικο.

 8. παντως ειναι εξαιρετικα απογοητευτικο για τον τοπο να βλεπεις γενικα συμβουλους στο δημοτικο συμβουλιο και να καθονται απαθεις η εστω ανημερωτοι και ανημποροι να εκφρασουν εναν σωστο κατανοητο πολιτικο λογο.τι νομισατε κυριοι οτι ειναι το δημοτικο συμβουλιο?καλο το καμαρι που ειχατε και δικαιολογημενα για το μαζεμα των ψηφων που σας εκανε συμβουλους .προεδρους ,αντιδημαρχους .αντιπροεδρους,απο εκει και περα στο διαταυτα το 90% δυσκολευεται να εκφρασει εμπεριστατομενο πολιτικο λογο αμεσα γρηγορα και με σαφηνεια .οι περισσοτεροι για να το κανουν πρεπει να εχουν μελετησει και ασχοληθει με καποιο θεμα για να πουν οτι εχουν να πουν σε πρωτη φαση και να διαβασουν και το κειμενο τους για να μην κανουν καποιο λαθος.ετσι κυριοι δειχνετε οτι εχετε πολυ χαμηλα εως ανυπαρκτα μερικοι αντανακλαστικα τα οποια δεν βοηθουν στην διακυβερνηση ενος τοπου.δυστυχως για εσας και για εμας.και λεω σε πρωτη φαση γιατι στην περιπτωση αντιλογου απο εταιρο συμβουλο συμπολιτευσης η αντιπολιτευσης με μεστο λογο η αντιλογο δεν υπαρχει περιπτωση δευτερολογιας με επιχειρηματα σας το υπογραφω.μονο ενα 5% απο εκει μεσα εχει αυτο το προνομιο χαρισμα εξυπναδα και αναλογη μορφωση πολιτικη κοινωνικη οικονομικη να το πετυχει.

 9. episis kanenas aliarteos den gnwrize gia tetoia proeklogiki desmeusi kai apo tous 2 sundiasmous asfalws giauto kai oloi oi aliarteoi antidroun akoma,kanenas den to thelei auto..
  na tonisw pws oloi oi dimotikoi sumvouloi pou katagontai apo ton aliarto se prosopiki mou kouventa mazi tous lene «TI NA KANOUME» kai tous apantw dwste ton logo ston kosmo tou aliartou na apofasisei me psifoforia efoson auto einai efikto..auto tha itan kai to dikaio.
  episis na pw pws i karamela peri istorikotitas kai paggosmiou fimis tou onomatos thespiwn den pernaei,oi monoi touristes pou ehoun erthei pote stin periohi itan aggloi kai galoi suggeneis twn anthrwpwn pou doulepsan gia tin apoxiransi tis limnis Kwpais,kaneis den rwtise pote pou einai oi thespies….min mas pernate kai gia hazous!!paggosmiou fimis!!
  den ehw kati me tous thespieis isa isa pou harika pou giname dimos mazi alla to thema tou onomatos prpei na to apofasisoun Aliarteoi..

 10. karlos για μενα μερικα πραγματα ειναι αδιπραγματευτα.ο αλιαρτος εγινε κατ απονομη δημος στην δεκαετια του 50 και μετα απο 60 χρονια ηρθαν καποιοι φωστηρες να απεμπολησουμε τα δικαιωματα του ονοματος μας προβαλοντας προτασεις περι δημοψηφισματος.ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ, ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΖΕΨΕ 3500000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ.οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο την γρηγοραδα που ηρθε το θεμα τι να το κανεις το δημοψηφισμα που και να γινοταν εσυ τι πιστευεις οτι θα εβγαζε σαν αποτελεσμα?απλα καποιοι απο αυτους που ενεδωσαν σε αυτο το σχεδιο ζουν αναμεσα μας και δεν πιστευω να εχουν και πολυ ψηλα το κεφαλι οτι κανανε την ποιο HIGH επιλογη.η ζημια εγινε η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΘΑ ΔΕΙΞΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΟ ΠΟΝΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ,ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ.

 11. to dimopsifisma kai simera na ginotan 100% OXI tha evgaine na eisai sigouri..opws einai kai oi sumvouloi sigouroi kai giauto den to ekanan..
  kai min viastite anthrwpoi tou blog na kanete ilektoniko dimopsifisma gia na mas pisete to gnwrizoume to apotelesma pou tha vgei masa apo edw..

 12. Συνaγωνιστες συντροφοι και συντροφισσες ελατε ολοι μαζι να κανουμε τον αλιαρτο Κερατεα ολοι στους δρομοπυς για το ονομα ελατε να κανουμε τον αλιαρτο μια μικρη Αιγυπτο χασαμε το ονομα και κανενας δεν συμφωνοι .προτεινω για επικεφαλης gta kai karlos the gackal.παρτε ολοι θεση σηκωθητε απο τους καναπεδες σπαστε τα πληκτρολογια στα κεφαλια των δημοτ. συμβουλων,ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ.

 13. ohi kalitera na akolouthisoume ton diko sou tropo skepsis indiane kai na dwsoume kai to onoma Makedonia stous skopianous…siga ena onoma einai kata tin gnwmi sou fantazomai..euge!!

 14. Συμφωνω δεν ειχα αντιληφθει οτι ηταν τοσο σοβαρο το θεμα οσο των σκοπιων το κακο gackal ειναι οτι αυτη η ιστορια θα κρατησει για χρονια,και εως τοτε θα μας τα εχουν παρει ολα οι γερμανοι.Τι να κανω?

 15. tipota araxe…douleuoun alloi gia esena!

 16. οχι indian μακρια απο μας τετοιες σκεψεις.την διαλεκτικη χρησιμοποιουμε οπως χρησιμοποιησε και η δημοτικη αρχη για να μας πεισει.δεν καταφερε ομως να φανει πειστηκη.οπως ειχαμε ξαναμιληση σου ειχα πει οτι οι αντιδρασεις ειναι πολλες που κανεις απο τους κρατουντες δεν μπορει να υπολογιση.και στο φιναλε οπως ειπε και ο πρωηνΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ σε μια συνεδριαση λιγο πριν παραδωση στον ΠΕΡΓΑΝΤΑ ειχε ερθει ενα θεμα τοπικης κοινωνιας για ενα εργοστασιο που ηθελε να ανεργεθει στην περιοχη με πολλαπλα οικονομικα ωφελη για την περιοχη και μαλιστα σε δυσκολες οικονομικες περιοδους που διανυουμε αλλα οι κατοικοι για τους δικους τους λογους περιβαντολογικους δεν ξερω αλλο τι αντιδρουσανκαι δεν ηθελαν.ξερεις πια ηταν η απαντηση -εισηγηση του ΧΕΙΜΑΡΑ ενος γνησιου αυτοδιοικητικου ανδρα.ειπε οτι κατα την γνωμη του οι κατοικοι κανουν λαθος ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΤΙΠΟΤΑ.

 17. το gackal σου παει τα πιανεις με τη μια αλλαξε και καμμια μπλουζα μην κρυωσεις .φιλε gta τα λεμε ισως που δεν το νομιζω να δικαιωθεις

 18. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ INDIAN ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ .ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΕΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΙΜΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.

 19. και εγώ πήγα στο δημοτικό συμβούλιο για να αποδοκιμάσω τον δήμαρχο,στο τέλος του έδωσα συγχαρητήρια.ότι και να λέμε ο δήμαρχος έχει λόγο και επιχειρήματα.πείθει εσκιμώο να αγοράσει ψυγείο.από την άλλη,η αντιπολίτευση είναι για κλάματα.

 20. diladi file hristo poio itan to epiheirima pou se epise gia tin allagi tou onomatos??
  se rwtaw giati ki egw ekei imoun kai den akousa kati tetoio ohi mono apo ton dimarho alla kai apo olo to d.sumvoulio..

 21. παιδια δεν υπηρχε κανενα επιχειρημα.το δια ταυτα και αυτο αποδεικνυη ποσο μαγκες ειναι οι ανθρωποι καταφεραν οι ΘΕΣΠΙΕΣ να κατεβασουν στις εκλογες τρεις συνδυασμους δυο με κεντρο την αλιαρτο και εναν δικο τους και αφου στριμωξαν ολους στο καναβατσο εκμεταλευομενοι την αγωνια του καθενος να παρουν τον δημο(για διαφορετικους λογους η μια παραταξη απο την αλλη)κανανε και οι δυο αυτο που γουσταραν οι ΘΕΣΠΙΕΣ. ο βιτσης θα το εκανε και αυτος σιγουρα με εντελως δια φορετικο σκεπτικο απο αυτο του ντασιωτη. ο μεν πρωτος εχει χρονια στην αυτοδιοικηση και ειχε προσωπικους λογους να το κανει ο δε ντασιωτης μπηκε σε βαθεια νερα ,απειρια ,φοβος.ισως δεν ειχε βαλει τον εαυτο του ποτε σε τετοιες διαδικασιες και κολωσε.παντως θα το κανανε και οι δυο για διαφορετικους λογους αφου αυτοι ηταν ΔΕΣΜΙΟΙ των συμφωνιων και οχι η ΑΛΙΑΡΤΟΣ.αυτο αλλωστε φαινετε και απο τα διθυραμβικα και σκωπτικα σχολια των ΘΕΣΠΙΩΝ μετα την αποφαση.απο αλιαρτο μερια ειδατε τιποτα?ΜΑΚΗ ΧΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΣΕΝΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.

 22. gta οι γνωσεις σου στην ψυχολογια ειναι φοβερες.ολα τα καταλαβες ρε μεγαλε.βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.το ότι ο Βιτσης μας δουλεψε και μας πήγε εκει εξαγριωμένους δε σου λεει τίποτα;για πολιτική απατεωνιά εχεις ακούσει;ήξερες εσύ ότι το υποσχέθηκε κρυφά στους υποψήφιους των Θεσπιών;εγώ τον ψήφισα κι αυτό δεν το ήξερα.απεναντίας τον Ντασιώτη δεν τον ψήφισα και μεχρι προχτές διαφωνούσα ριζικά με την αλλαγή του ονόματος,μετά την συνεδρίαση λιγότερο,αλλά όμως γνώριζα από πολύ νωρίς ότι το είπε, είχα διαβάσει ανακοινώσεις,μία μου την είχε δώσει ο Μπέσσας ο ταξιτζής,πρωτοπαλίκαρο του Βίτση.Απλώς πίστευα ότι δεν θα το έκανε,αυτό ήθελα,το ότι το έκανε όμως ασχετα αν μας αρέσει ή όχι,δείχνει συνέπεια που ο Βίτσης δεν έδειξε.επίσης σου λέω ότι εγώ ακουσα πολλά επιχειρήματα που με προβλημάτισαν,αλλά κυρίως είδα ένα δήμαρχο,που δεν ψήφισα,να έχει λόγο και να υπερασπίζεται την πολιτική του όπως την είχε υποσχεθεί.αυτό σου ομολογώ ότι στα 54 χρονια που είμαι δεν το έχω δεί συχνά,ισως με τον Νικο Ηλία κάποιες φορές,και μου άρεσε.παρακολουθώ τον Ντασιώτη πλέον με πολύ μεγάλη προσοχή.

 23. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΙΣΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΒΙΤΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Ο ΒΙΤΣΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ Η ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ)ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ 54 ΕΤΩΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ Ο ΒΙΤΣΗΣ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ''ΚΩΤΣΟ'' ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΠΙΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ.

 24. KAI KATI ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ .ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ)ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

 25. KAI ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΑ ΝΙΚΟΥ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ .Υ Τ Ε Ρ Ο Φ Η Μ Ι Α

 26. ki egw akoma perimenw gia ena epiheirima to opoio akoustike sto sumvoulio gia tin allagi tou onomatos…kai tha perimenw gia polu akoma eimai sigouros…
  kai pws kaneis allazei kati hwris na tou anikei kai hwris na rwtisei ton nomimo idioktiti,tous aliarteous diladi..

 27. φιλοι μου μια προταση εγινε και εγινε αποδεκτη.απ οτι ξερω την τελευταια λεξη την εχει το υπουργειο εσωτερικων.

 28. an enoeis tous thespieis nai egine apodekti,ston aliarto pantws den uparhei kapoios pou na to dektike..einai mia authereti apofasi apotelesma simfwneias file mou opws kai na to kanoume..

 29. δεν θα διαφωνησω ως προς τηναποδοχη των θεσπιαιων.ομως την τελικη αποφαση θα την παρει το υπουργειο εσωτερικων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: