Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ » ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ " ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΞΙΩΝΟΥΝ

1.   Άρνηση αναγνώρισης και πληρωμής του «απεχθούς» χρέους.                     Γι΄ αυτά τα χρέη η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει 4 φορές και ακόμη και τότε, τα χρέη αυτά ΔΕΝ διαγράφτηκαν. Τα έχουμε πληρώσει ως και 140 φορές πάνω από το δανειζόμενο κεφάλαιο! Η συνεχής κεφαλαιοποίηση τόκων από τους δανειστές μας, μας υποχρέωνε να πληρώνουμε πανωτόκια πάνω σε πανωτόκια! Η λεγόμενη «οικονομική βοήθεια» με τα τοκογλυφικά επιτόκια, ΔΕΝ έχει σκοπό να βοηθήσει την Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει. Σκοπό έχει, να αυξήσει ακόμα περισσότερο το δυσβάσταχτο χρέος, ώστε, να μην μπορέσουμε ποτέ να ξεχρεώσουμε, με απώτερο στόχο τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας και την υποδούλωση του Λαού προς όφελος των δανειστών μας… 

2.   Έξοδος από το Ευρώ και την Ευρωζώνη και θέσπιση εθνικού νομίσματος,   με συνολική αναθεώρηση των όρων παραμονής μας στην Ε.Ε, ΔΝΤ και Ε.Ε. Δεν βοηθούν εμάς να μην πτωχεύσουμε, αλλά τους τραπεζίτες και τις διεθνείς αγορές που κατέχουν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων. Αν η Ελλάδα κηρύξει «στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους», αυτοί θα βγουν χαμένοι!
               Ούτε ένα ευρώ από την «βοήθεια» δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις!


3.   Κατάργηση της Δανειακής σύμβασης και όλων των μνημονίων,                  που υπογράφει η κυβέρνηση  Παπανδρέου και όλοι οι κοινοβουλευτικοί συνένοχοι,   ΔΙΟΤΙ
·                     Υπέγραψαν παραίτηση από το δικαίωμα ασυλίας  λόγω άσκησης της εθνικής κυριαρχίας «αμετάκλητα και άνευ όρων». δηλ. η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, την περιουσία της και τον λαό της έναντι των δανειστών της.
·                     Απαγορεύεται στην Ελλάδα να βρει από τρίτες χώρες, ακόμη και αν μπορούσε,  τα λεφτά για αποπληρωμή χρέους. Οι δανειστές όμως, έχουν δικαίωμα να πουλήσουν τις χρεωστικές τους απαιτήσεις σε τρίτη χώρα.  Μπορεί, ας πούμε, να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια !!
·                     Η οποιαδήποτε διαφορά , δεν εκδικάζεται από τα Ελληνικά δικαστήρια αλλά από το Ευρωπαϊκό, με βάσει το Αγγλικό αποικιοκρατικό δίκαιο
·                     Θεσπίζει καθεστώς υποθήκευσης  της δουλειάς μας, της ιδιωτικής περιουσίας μας, ακόμη και της ίδιας της ζωής μας!
·                     Το επιτόκιο για τα 80 δις της ευρωπαϊκής «βοήθειας» είναι 5,2% κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2% για τα επόμενα χρόνια και  “+2%”  τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,  επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!    
                                         
4.   Κανένας υπερ-νόμος ή αναθεώρηση του Συντάγματος , που θα κατοχυρώνει το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας» και την «οικονομική διακυβέρνηση», που επιδιώκει να επιβάλλει η Ε.Ε.  Σύνταγμα έχουμε και βάσει του άρθρου 120.4 (Aκροτελεύτια διάταξη): “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.” 
           Βία είναι και ο οικονομικός εξαναγκασμός!
Χρειαζόμαστε μια νέα συνταγματική τάξη που να μην επιτρέπει στην όποια κυβέρνηση να καταλύει τη δημοκρατία. Ένα νέο σύνταγμα που να κατοχυρώνει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη και εργαζόμενου, να διασφαλίζει την λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία από κάθε εξωτερική και εσωτερική επιβουλή. Ένα τέτοιο σύνταγμα μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα από μια νέα Εθνοσυνέλευση του κυρίαρχου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, που θα τον απαλλάξει από όλα τα ανομήματα των εκάστοτε κυβερνώντων που έγιναν στο όνομά του και σε βάρος του.  ανπου υε βιεφθαρμένοι κυβενρ

5.   Άνοιγμα όλων των συμβάσεων του δημοσίου, και του συνόλου της δημοσιονομικής διαχείρισης, στους Έλληνες πολίτες, ώστε να γίνει πραγματική αποτίμηση των δανειακών αναγκών και του πραγματικού ύψους του δημόσιου χρέους. Έλεγχος του συνόλου των κρατικών προμηθειών και πράξεων, που έγιναν για εξοπλισμούς, για εκποίηση επιχειρήσεων και περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου. Δημοσιοποίηση και  καταγγελία όλων των συμβάσεων και δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει οι εκάστοτε κυβερνήσεις στο παρασκήνιο.

     6. Εθνικοποίηση των μεγάλων Τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα Ελλάδος ,      (που είναι ιδιωτική ΑΕ , με συμμετοχή μόνο κατά 8% του ελληνικού κράτους , ενώ το υπόλοιπο  ανήκει σε «άγνωστους» ιδιώτες μετόχους!), για να μπορεί να ελεγχθεί η αγορά και η κίνηση των κεφαλαίων και για να αλλάξει ριζικά ο χαρακτήρας της πιστωτικής πολιτικής και της τραπεζικής πρακτικής.

     7. Κανένας Εθνικός χώρος ή δημόσιο και κοινωνικό αγαθό ΔΕΝ πουλιέται.           Η υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές , η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες ΟΥΤΕ πουλιούνται, ΟΥΤΕ αποκρατικοποιούνται. 20χρόνια αποκρατικοποιήσεων, όχι μόνο δεν μείωσαν το έλλειμμα, αλλά διόγκωσαν το χρέος. Δεν παραχωρούμε ούτε μια σπιθαμή γης, ούτε ένα εθνικό προϊόν, σε ιδιώτες. Ο δημόσιος πλούτος είναι περιουσία του λαού και        Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ. Η όποια παραχώρηση δημόσιου πλούτου στα αρπαχτικά της αγοράς δεν είναι αξιοποίηση, αλλά ισοδυναμεί με ξεπούλημα. Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας γίνεται μόνο όταν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και διατίθεται για την κοινή ωφέλεια όλων των πολιτών.

     8.  Παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και υπεράσπιση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρών και μεσαίων βιοτεχνών, εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών, με ταυτόχρονη φορολόγηση των τραπεζών και  του μεγάλου κεφαλαίου ντόπιου και ξένου.

9.   Ακύρωση όλων των νόμων, υπουργικών αποφάσεων και διαταγμάτων         που εξυπηρετούν το καθεστώς του μνημονίου. Ο λαός και η χώρα πρέπει να ανακτήσουν την κυριαρχία τους, ώστε να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και να τιμωρήσουν όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.


Να φύγει η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου  και μαζί της όλο το πολιτικό προσωπικό, που συμμετείχαν ή συνέργησαν στην υπερχρέωση της χώρας προς όφελος δικό τους και των τραπεζιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που τάχτηκαν να υπηρετούν.
Οι εταίροι της ΕΕ και τα όργανα της τρόικας οφείλουν να ακούσουν την φωνή του Ελληνικού Λαού και να πάρουν πολύ σοβαρά την προειδοποίησή του:
 Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να αποδεχτεί οποιαδήποτε δέσμευση στο όνομα του Ελληνικού λαού. Δεν έχει κανενός είδους εξουσιοδότηση να διαπραγματεύεται στο όνομα του. Ο Ελληνικός λαός θα ανατρέψει το καθεστώς που του επιβλήθηκε και θα αρνηθεί όλο το καθεστώς και  τις δεσμεύσεις που του έχουν επιβληθεί.Πρόταση πρωτοβουλίας πολιτών «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»


τηλ. 2105778180, , 6977048014
Φεβρουάριος  2011

Posted on 23 Φεβρουαρίου 2011, in Ελλαδικά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: