ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα, (24-2-2011) και κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε στο ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, συνάντηση με τον Δήμαρχο προκειμένου να εκφραστούν οι έντονες αντιρρήσεις των γονέων, του τοπικού συμβουλίου, αλλά και όλων των συγχωριανών, σχετικά με το κλείσιμο (όπως φημολογείται, καθώς δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο ακόμα) του δημοτικού σχολείου μας. 

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε την επίσημη θέση του συλλόγου, δήλωσε ότι πρόθεση του είναι να ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, θέση η οποία συμβαδίζει και με…

…την θέση του Δ/ΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στην ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ο οποίος αναμένεται να την εισηγηθεί στο Υπουργείο Παιδείας. Εντούτοις ,όπως μας ανέφερε, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποφασιστεί από το Υπουργείο Παιδείας, ο Δήμος θα σταθεί αρωγός προς κάθε μορφή έννομης αντίδρασης που θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή του να διατηρηθεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ. 

Είναι αυτονόητο, πως πρόθεση του Τοπικού Συμβουλίου, του Δημάρχου και όλων των κατοίκων του Λεονταρίου είναι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να διατηρηθεί το Δημοτικό μας σχολείο, χωρίς ωστόσο να παραβλέπονται παιδαγωγικές παράμετροι και οι οποίες, εν κατακλείδι, αποτελούν το θεμέλιο λίθο οποιασδήποτε απόφασης σχετιζόμενης με την παιδεία.

ΛΕΟΝΤΑΡΙ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

leontari-thivon.blogspot.com

Posted on 25 Φεβρουαρίου 2011, in Αλιαρτινά, Ανακοινώσεις Κοινοτήτων, Κοινότητα Λεονταρίου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: