ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Περισσότερες φωτογραφίες στη συνέχεια…
              κλικ στην εικόνα

Posted on 15 Ιουνίου 2011, in Αλιαρτινά, Ανακοινώσεις Κοινοτήτων, Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου, Εκπαίδευση. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Δεν θα ήθελα να αφήσω ασχολίαστη την κίνηση του προέδρου του συμβουλίου να παρέχει τα χρηματικό ποσό για τα βραβεία.Είναι κάτι που δεν το ακούς συχνά.Το μπράβο είναι λίγο..Ας παραδειγματιστούν όσοι λαμβάνουν αντίστοιχες παροχές οι οποίες δεν θα πρέπει να λαμβάνονται σαν έξτρα εισόδημα.Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ξέραμε ποιες είναι αυτές οι παροχές που πληρώνουμε

  2. Αγαπητέ των 9.28 συμφωνώ μαζί σου. Να λάβεις υπόψη σου και το εξής. Τα έξοδα κίνησης δίνονται για κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών (τηλέφωνα, βενζίνες κλπ.) που κάποιος αιρετός θα έπρεπε να τα πληρώνει από το προσωπικό του εισόδημα. Και αν δεν είχε τη δυνατότητα αυτή; Θα είχαμε αιρετούς μόνο όσους έχουν οικονομική άνεση; Συνήθως είναι μικρά ποσά. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων νομίζω ότι παίρνουν κάτω από 100 ευρώ το μήνα, δεν γνωρίζω όμως ακριβώς. Είναι απαραίτητα για αυτούς για να μπορούν όντως να παρέχουν το συγκεκριμένο έργο για το οποίο εκλέχτηκαν. Όταν υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως η παραπάνω λέμε σίγουρα μπράβο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: