Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Προς  :    Εξοχότατον  κ. Παπούλια 
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κύριε  Πρόεδρε
  Είμαστε  βέβαιοι ότι γνωρίζετε καλύτερα παντός άλλου την τραγωδία της σημερινής Ελλάδος.Και επίσης γνωρίζετε ότι το πρόβλημα είναι ανυπέρβλητο με τα σημερινά πολιτικάδεδομένα, διότι υπερβαίνει το σημερινό πολιτικό κατεστημένο.
 
  Βυθιζόμαστε σε μια ύφεση χωρίς προοπτική.Πιστεύουμε ότι δεν θα θελήσετε να είστε ο πρόεδρος μιας θνήσκουσας  Ελλάδας. Το παρελθόν σας  έχει αποδείξει, ότι και  ηθικόν ανάστημα διαθέτετε και ικανότητες. Ολαός  προσβλέπει προς εσάς, είστε ητελευταία του ελπίδα… 
Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, είναι μιαφωνή  προς εσάς. Πρέπει να λάβετε τιςαποφάσεις σας. Και πιστεύουμε ότι η σωστή απόφαση είναι να αναλάβει την τύχητης χώρας μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με μια δική σας διακήρυξη προς τονλαό, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης. Πρέπει νασυγκαλέσετε εκ νέου τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων  και να τους θέσετε προ των ευθυνών τους . Καιαν οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις τραγικές στιγμές πουπερνά η χώρα, τότε πρέπει να ασκήσετε το μοναδικό πολιτικό δικαίωμα ,να παραιτηθείτε.Οι πολιτικοί αρχηγοί οφείλουν να υποδείξουν πρόσωπα  εξωκοινοβουλευτικά εγνωσμένης  ικανότητος και εντιμότητος, άνευ  πολιτικών φιλοδοξιών, οι οποίοι θα  εξουσιοδοτηθούν για  ορισμένα χρόνια ( 3-4) , να πάρουν όλες τιςπρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην κάθαρση.
  Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα σημαντικό μέχριτώρα. Ο λαός απομυζάται, αλλά καμιά δυστυχώς από τις χαίνουσες μαύρες τρύπεςδεν έχει κλείσει. 
  Είναι ντροπή η Ελλάδα να είναι διεθνώςπαράδειγμα προς αποφυγή. Καταντήσαμε το όνειδος της ανθρωπότητας. Ακόμη και οπρωθυπουργός της Βενεζουέλας, είπε σε ομιλία του  «ότι δεν θα καταντήσουμε σαν την Ελλάδα». Τοίδιο είπε και ο πορτογάλος υποψήφιος πρωθυπουργός. Ο διεθνής τύπος μαςελεεινολογεί. Καταντήσαμε να θεωρηθούμε το πιο διεφθαρμένο  έθνος και  δεν έχει δημιουργηθεί  κανένα ανάχωμα μέχρι τώρα για να σταματήσειτον οχετό,  ο οποίος βυθίζει την Ελλάδαστο όνειδος και την ντροπή.  Αναλάβετεπρωτοβουλία  Κύριε  Πρόεδρε, για να μείνετε στην ιστορία, ωςπρόεδρος που έσωσε, ή τουλάχιστον προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα, και όχι ωςνεκροθάφτης αυτής. Ο λαός δεν θέλει να μείνετε «μοιραίος και άβουλος αντάμαπεριμένοντας κάποιο θαύμα».
  Ξυπνήστε την ελπίδα στις ψυχές των ελλήνων, οιοποίοι είναι βυθισμένοι στην απελπισία και την κατάθλιψη. Γιατί η απελπισία τουλαού, ιδιαίτερα της νεολαίας,  μπορεί ναοδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Καλέστε τους εκπροσώπους των πνευματικών,οικονομικών  και κοινωνικών  δυνάμεων του έθνους, για να δυνηθείτε να διαμορφώσετεμια απόφαση που  θα ανακόψει τον καταστροφικόκατήφορο της Ελλάδος.                                        
                                         
 Όμιλοςπολιτών
 Για την αντιγραφή  Δρ. Νίκος Κόλλιας
                                  
 Τηλ.επικοινωνίας:   6973495836     
 email: kolliasneo@yahoo.gr
Advertisements

Posted on 13 Σεπτεμβρίου 2011, in Αλιαρτινά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: