Προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

  Τι είναι για σας πατρίδα;
Δια χειρός Αλιθέρση
Αύριο είστε έτοιμοινα ψηφίσετε ένα ακόμη νομοθετικό έκτρωμα. Ήδη μ’ αυτά, που μέχρι στιγμής έχετεψηφίσει, σκορπίσατε πολλή δυστυχία στο φτωχό, στον άνεργο στο μεροκαματιάρη.Σχεδόν έχετε αποτελειώσει τη μεσαία τάξη και πάτε ολοταχώς για τη διάλυσή της.  
Ξεπουλήσατε και συνεχίζετενα ξεπουλάτε το δημόσιο πλούτο. Εξασφαλίζετε μεγαλύτερα κέρδη στις τράπεζες καιστις μεγάλες επιχειρήσεις. Βάλατε υποθήκη ολόκληρή τη χώρα, μηδέ εξαιρουμένων και των  μνημείων της! Παραδώσατε την εθνική μαςανεξαρτησία στα χέρια των λεγόμενων… «συμμάχων».  Ετοιμάζεστε με την ψήφιση του νομοσχεδίου  στηΒουλή  να παραδώσετε την εργατική τάξη καιτυπικά αλυσοδεμένη στο μεγάλο κεφάλαιο… 
Μας λέτε ψέματα, μεπλήρη συνείδηση και προσπαθείτε συνεχώς να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα.Το μεγαλύτερο απ’ αυτά και το πιο προκλητικό είναι ότι «θυσιάζεστε» γιατην…  πατρίδα!!!
Δε ζητώ απάντηση στοερώτημα του τίτλου. Θεωρήστε  τορητορικό. Το τι είναι για σας πατρίδα το αποδείξατε με τις πράξεις σας.Φαίνεται από πού καθημερινά εισπράττετε τα εύγε και τα μπράβο!  Φαίνεται και από την οργή ενός ολόκληρου λαούπου, είτε θέλετε είτε όχι, την εισπράττετε κι αυτήν, όσο και αν προσπαθείτε νατον αποφύγετε. Δεν τολμάτε να εμφανιστείτε πουθενά.
Προχθές, στις παρελάσεις που έγιναν σε πόλειςτης Βόρειας Ελλάδας, που γιόρταζαν την απελευθέρωσή  τους από τον τουρκικό ζυγό, κάποιοι από σας,που τόλμησαν να ανέβουν στις εξέδρες των επισήμων, εισέπραξαν την περιφρόνηση καιτην αποδοκιμασία των μαθητών, οι οποίοι σας έστειλαν κι αυτοί με τον τρόπο τουςτο δικό τους μήνυμα.  
Μην  ξαναπιάσετε τη λέξη… «πατρίδα»  στο στόμα σας, εσείς που κλέψατε τις ζωέςμας.  Γιατί εσείς, με τον όρο «πατρίδα»,εννοείτε την παράδοση ενός ολόκληρου λαού… σκλάβων στις ορέξεις των  μεγάλων αφεντικών, εγχώριων και ξένων! Εννοείτεένας ολόκληρος λαός να ζει, για να εργάζεται. Για σας «ιερό και όσιο» είναι ό,τιπουλιέται και ό,τι αγοράζεται!
Για μια τέτοια  πατρίδα…  «θυσιάζεστε»!
Όμως,  όταν εμείς μιλάμε για πατρίδα, άλλα εννοούμε! Γιαμας πατρίδα είναι ο περήφανος ελληνικός λαός, που δικαιούται να ζει αξιοπρεπώς.Είναι οι κατακτήσεις αυτού του λαού. Είναι ο πλούτος αυτής της χώρας  –υλικός και πνευματικός-  είναι οι αγώνες  του  για εθνική ανεξαρτησία,  δημοκρατία,  κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι οι παρακαταθήκες αυτών των αγώνων!   Είναι  τα ιερά της χώματα.
Είναι γεγονός ότιαυτοί, των οποίων   τα συμφέροντα με πλήρη συνείδηση υπηρετείτε, που για αυτούς πατρίδα είναι μόνο τοκέρδος και ο πλούτος, σήμερα σας χτυπούνεπαινετικά  την πλάτη. Κι από ό,τιφαίνεται, αυτό σας κολακεύει! Σ’ αυτούς, εσείς οι … «σοσιαλιστές»ακουμπάτε  το δικό σας μέλλον και φυσικάτο μέλλον των παιδιών σας, ξεπουλώντας το παρόν και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Αλήθεια, πώς φαντάζεστε τα δικάσας παιδιά μέσα σε μια κοινωνία εξαθλιωμένων, μισοαγράμματων και μισοκαταρτισμένων;Δε χρειάζεται να απαντήσετε. Απαντάτε καθημερινά με τις πράξεις σας. Ξέρουμε, ταδικά σας τα παιδιά τα φαντάζεστε στην απέναντι όχθη. Φυσικά, εμείς έχουμε   παιδιά ενός άλλου θεού!
Όμως στουςυπολογισμούς σας κάνετε ένα λάθος. Ξεχάσατε ότι για το Σύστημα, που με πάθοςυπηρετείτε, είστε αναλώσιμο είδος! Όταν τους τελειώσετε  τη…  βρώμικη δουλειά, τότε θα τους είστε άχρηστοι!  Μη νομίζετε, τους διαδόχους   που θα συνεχίσουν το… έργο σας,  ήδη τους έχουν έτοιμους! Εσείς θα έχετε πλέον   γιαυτούς θέση στον κάλαθο των αχρήστων! 
Πάρτε το μήνυμα τωνεκατοντάδων χιλιάδων που απεργούν και είναι στους δρόμους, αυτών που θακυκλώσουν αύριο το Κοινοβούλιο. Μη ζητάτε τα μπράβο της  Μέρκελ, του Σαρκοζί και των άλλων επιφανώνδιαχειριστών του πλούτου. Εσείς τους καλέσατε. Εσείς τους ανοίξατε, όχι μόνοτην «κερκόπορτα», αλλά διάπλατα  τιςπόρτες της δικής μας πατρίδας. Τους παρακαλάτε να… «έρθουν», αλλά αυτοί σαςθέτουν και τους  τελευταίους  όρους. Σας ζητούν να μας παραδώσετε… σιδηροδέσμιους!
Φανταστείτε τον εαυτόσας δίχως τη βουλευτική «τήβεννο»! Άλλωστε  αυτό  θα συμβεί άμεσα. Τότε λοιπόν που θα  χάσετε και τους τελευταίους κόλακες –γιατίαυτοί θα πιάσουν αλλού δουλειά- κατά πού θα κάνετε; Και μόνο  μ’ αυτήν τη σκέψη, θα σας περιλούσει κρύοςιδρώτας.  Και δε  μιλώ για άλλες,  ακόμη  πιο σκληρές σκέψεις.  Αν βέβαια νομίζετε  ότι θα σας προστατεύσουν οι… ευεργετηθέντες,μάλλον πέφτετε έξω. Εσείς πλέον  γι αυτούςδεν θα είστε  παρά μόνο ένα άχρηστοεργαλείο!
Αύριο σας δίνεται μιαευκαιρία. Να σταματήσετε το διαρκές αυτό έγκλημα, που  με ταδικά σας χέρια διαπράξατε και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Ήδη μέχριστιγμής τα εγκλήματα  σας απέναντι στη δικήμας πατρίδα είναι ιδιαίτερα ειδεχθή.  Δενπρόκειται ποτέ να έχετε τη  συγγνώμη αυτούτου λαού. Σ’ αυτόν    μια μέρα θα δώσετε λόγο για όλα  αυτά  και  μαντεύετεβέβαια   ποια θα είναι η ετυμηγορία του για σας, τους Εφιάλτες.
Τη στιγμή πουκλείνουν αυτές οι γραμμές,  έχουν φτάσειμηνύματα από όλη την Ελλάδα. Οι πλατείες βούλιαξαν από κόσμο. Όλα τα μαγαζιάέκλεισαν.   Οι πορείες δεν έχουν αρχή και τέλος.  Ο παλμός τους όσο ποτέ δυνατός.  Η δυναμή μας αδιαπραγμάτευτη. Το σύνθημα, «τηνκρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», κυριάρχησε από άκρη σ’ άκρη της χώρας. Ητρομοκρατία σας δεν πέρασε!
Αύριο θα ακούτε -θέλετεδε  θέλετε- και τις ανάσες μας, τιςανάσες εκατοντάδων χιλιάδων, ενός ασφυκτικού κλοιού γύρω σας. Τα χνώτα μας θαβαραίνουν και αυτήν την αναπνοή σας.  Ηβουή των συνθημάτων μας θα πάλλει βασανιστικά τα τύμπανα των αυτιών σας!
Ξέρετε τη δύναμη αυτών, που δεν έχουν πλέον «ναχάσουν  τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδεςτους». Θα  τρέμετε μπροστά τους, μπροστάμας, παριστάνοντας τα…  άβουλα  ανθρωπάκια, εκλιπαρώντας για έλεος! 
Τι είναι λοιπόν για σας πατρίδα;                                                         
                                                                                                                        19/10/11

Posted on 19 Οκτωβρίου 2011, in Άρθρα-Σκέψεις, Ελλαδικά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: