Συνεδριάζει στις 27 Οκτωβρίου το Δ.Σ. Αλιάρτου

 κλικ στις εικόνες

Posted on 22 Οκτωβρίου 2011, in Αλιαρτινά, Ανακοινώσεις δήμου. Bookmark the permalink. 5 Σχόλια.

  1. Αδέρφια το θέμα σχετικά με την χρηματοδότηση Συλλόγου γυναικών και διαγραφή χρεών είναι σημαντικό.Δεν πρέπει να περάσουν.Μην γίνει ο δήμος μας σαν την κυβέρνηση. Επιλεκτική πολιτική δεν πρέπει να περάσει στον τόπο μας!!

  2. Δεν υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση.επειδή παρακολουθώ τα συμβούλια όλοι οι συλογοι επιχορηγούνται με ένα μικρό πόσο αν έχουν τις προϋποθέσεις.οι Διαγραφές χρεών αφορούν κυρίως λάθος χρεώσεις του Δήμου προς Δημότες ,οπότε καλόν δίκαιο είναι.Καλο πάντως είναι να παρακολουθούμε τα συμβούλια για να έχουμε ενημέρωση απο Πρώτο χέρι

  3. Όταν ακούω για προϋποθέσεις υπ´αρχει επιλογή.Επίσης πολυ θα ήθελα να έβλεπα μια μέρα τα αποτελέσματα στο site απο τις συνεδριάσεις.Έτσι θα υπ´αρχει ολοκληρωμένη ενημέρωση για εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί λόγο εργασίας. Τέλος ενδιαφέρον είναι να ακούσουμε τις λάθος χρεώσεις.Και μια σημείωση. Δεν υπονοώ κάτι για τις διαδικασίες και τις αποφασεις, απλά πρεπει κάποια πράγματα να τα μαθαίνουμε.

  4. Να επισκέπτεστε και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ εκεί δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις του Δήμου και των νομικών προσώπων του , έτσι θα είστε ενημερωμένοι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κάποιος συνέχεια να παρακολουθεί όλα τα δημοτικά συμβούλια. Όσο για τους συλλόγους και άλλοι σύλλογοι χρηματοδοτήθηκαν αφού κατέθεσαν σχέδιο-πρόγραμμα δράσης το οποίο νομίζω είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν.

  5. Κατατοπιστικοτατος. Επισκέφθηκα το διαύγεια και είναι πολυ καλό.Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: