Πρεμιέρα στην Αλίαρτο για τη Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα "Θεσπιείς Εν Δράσει"

κλικ στην εικόνα
Τέσσερις σύγχρονες γυναίκεςαστικής καταγωγής, αποφασίζουν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Ένα ταξίδι στηνΤαϊλάνδη, θα τους δώσει τη δύναμη για το νέο ξεκίνημα. Θα καταφέρουν, όμως, ναξεφύγουν από τις αδυναμίες, τα πάθη και τα αδιέξοδα που οι ίδιες έχουνδημιουργήσει για τον εαυτό τους;
Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης ψυχολογικής αλήθειας.Διανθισμένο από ιδεοληψίες και φαντασιώσεις γυναικών οι οποίες προσεγγίζονταιμε χιουμοριστική διάθεση από τους συγγραφείς, η παντελής απουσία του άνδρα απότην καθημερινότητα των τεσσάρων γυναικών καθιστούν το έργο επίκαιρο όσοποτέ… 
Μέσω αυτής της ερασιτεχνικής ομάδας ευελπιστούμε ναθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στην παραγωγή πολιτιστικής έκφρασης στην Αλίαρτο.

 Επιθυμούμε την διασύνδεση των σχολικών μονάδων και την συνεργασία αυτών με τουςΘεσπιείς εν Δράσει για την δημιουργία  θεατρικών παραστάσεων, στόχος τωνοποίων θα είναι η καλλιέργεια των νέων μας και των δημοτών μας. Θέλουμε τουςδημότες μας συμμέτοχους στην στις προσπάθειές μας, θέλουμε τους νέους μαςδημιουργικούς.  
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Αλιάρτου καιτην ΔΗ.ΚΕ.ΑΛ που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή καιπροχώρησαν στην δημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου. 
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο στο ΣυνεδριακόΚέντρο Αλιάρτου στις 7.30 για να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε λίγο από ταπροβλήματα μας που τα μνημόνια και τα haircuts έχουν φέρει. 
Τσιώλη Σταυρούλα

Posted on 25 Οκτωβρίου 2011, in Αλιαρτινά, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: