Δημοψήφισμα, το τελευταίο κόλπο του αριβίστα

Ο Γ. Παπανδρέου, με το Δημοψήφισμα που προτείνει δεν επιδιώκει απλώς να παραμείνει στην εξουσία, θέλει να παγιδεύσει την κοινωνία. Θέλει να φορτώσει όλη την ευθύνη της αναπόφευκτης πτώχευσης στους Έλληνες πολίτες. Το δημοψήφισμα είναι το μεγάλο κόλπο για να νομιμοποιήσει τα παράνομα μνημόνια και να γλυτώσει τη λογοδοσία για τις αποτυχίες του. Για να αποποιηθεί την προδοσία της χώρας.


Ό,τι και αν απαντήσει ο ελληνικός λαός στο υποτιθέμενο δημοψήφισμα θα καταλογιστεί εναντίον του: Αν οι πολίτες ψηφίσουν «ΟΧΙ», η πτώχευση θα χρεωθεί αμέσως σε αυτούς, όχι στον πραγματικό υπαίτιο. Αν οι πολίτες ψηφίσουν «ΝΑΙ», θα πρέπει να αποδεχτούν χωρίς αντιρρήσεις…τη συνταγή της καταστροφής που απαιτούν οι τροϊκανοί, να ζήσουν ως δούλοι για αρκετές δεκαετίες. Σε αυτή την περίπτωση, όταν επέλθει -μοιραία- η πτώχευση, κανείς από όσους έλαβαν μέρος στο δημοψήφισμα δεν θα μπορεί να απαιτήσει την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των πολιτικών υπευθύνων, γιατί θα έχει ψηφίσει υπέρ των παράνομων συμβάσεών τους…

Πλέον, οποιοδήποτε ερώτημα και αν τεθεί σε δημοψήφισμα, ουσιαστικά θα θέτει το ψευτοδίλημμα της επιλογής μεταξύ της «Σκύλλας» ή της «Χάρυβδης». Και εντωμεταξύ οι «εφιάλτες» θα «νίπτουν τας χείρας» των, απαλλαγμένοι από κάθε κατηγορία. 

Η αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στην ελληνική Κοινωνία και την Ιστορία. Να σταματήσει επιτέλους τη σιωπηρή συναίνεση. Να πάψει να σέρνεται πίσω από τις ακατανόητες «πρωτοβουλίες» και τους ωμούς εκβιασμούς ενός ανερμάτιστου και πολύ επικίνδυνου ανθρώπου. Ο οποίος αποδεδειγμένα έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα.

Όποιος εγκρίνει τώρα δημοψήφισμα θα είναι υπόλογος των εξελίξεων.

Για το καλό της Ελλάδας πρέπει να υπάρξει το συντομότερο μια άλλη λυτρωτική κυβέρνηση (μέσα από κανονικές εκλογές), που θα έχει σημαία της την απελευθέρωση της χώρας: δηλ. την ακύρωση των αποτυχημένων και αντισυνταγματικών Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων. Επίσης την παραπομπή σε δίκη όλων όσων συνέβαλαν στην οικονομική υποδούλωση της χώρας, διακυβεύοντας το μέλλον της.  Αυτό απαιτεί σήμερα η ελληνική κοινωνία, τέρμα στην ατιμωρησία των πολιτικών. Τίποτα λιγότερο!

Posted on 2 Νοεμβρίου 2011, in Ελλαδικά, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: