Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου για το έκτακτο τέλος ακινήτων

Συνεδρίαση Δ.Σ 28ης Νοεμβρίου 2011
Οι Έλληνες πολίτες, βρίσκονταιαντιμέτωποι με μια πρωτοφανή επίθεση στο εισόδημά τους, στην αξιοπρέπεια τουςκαι στην ποιότητα της ζωής τους, αγαθά τα οποία με πολλές θυσίες και αγώνεςκατάκτησαν.      
Έχουν κληθεί να καταβάλλουν μια σειρά απόεισφορές και τέλη (αυξημένους φόρους, έκτακτη εισφορά εισοδήματος κτλ.), αλλάκαι να υποστούν τις συνέπειες των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, μείωσητου αφορολόγητου ορίου, νέο μισθολόγιο, αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.Ταυτόχρονα ζουν με τον τρόμο της ανεργίας ,όσοι ακόμα έχουν εργασία, αλλά καιμε την δραματική βεβαιότητα ότι δεν θα βρουν ποτέ ,όσοι δεν έχουν…      
Ως Δημοτική αρχή, γινόμαστεκαθημερινά αποδέκτες της τραγικής  οικονομικής κατάστασης πολλών συμπολιτών μας,με την ανεργία, την ανέχεια και την φτώχεια  να τους μαστίζουν. Τρομάζουμεμε το κλίμα μαζικής απογοήτευσης και πανικού που υπάρχει λόγω της αβεβαιότητας,που πιθανόν να οδηγήσει σε φαινόμενα μαζικής κατάθλιψης.   Σε όλααυτά ήρθε να προστεθεί και το Τέλος Ακινήτων μέσω της ΔΕΗ για να ολοκληρώσειτην καταστροφή.     

Καταγγέλουμε το ανάλγητο κράτος που:.

 
·       Αναγκάζει  τους μακροχρόνια άνεργους ,τουςμικροσυνταξιούχους, τους όλο και αυξανόμενους νεόπτωχους, τις μονογονεϊκέςοικογένειες  να πληρώσουν το τέλος καιμετά να προσφεύγουν στην αρμόδια ΔΟΥ για να τους επιστραφούν,πιθανόν, ταχρήματα, όταν την ίδια στιγμή δεν είναι σε θέση να καλύψουν βασικές ανάγκεςτους.
·       Που θέτει σεκίνδυνο  ζωές ασθενών, αναπήρων,ηλικιωμένων και μικρών παιδιών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.
·       Που εφαρμόζειοριζόντια σε έχοντες και μη,ένα επαχθές οικονομικό μέτρο, του οποίου ηνομιμότητα αμφισβητείται και εν πάσει περιπτώσει αναμένεται να κριθεί, χωρίς ναέχει την ευαισθησία αναστολής του έστω για τυπικούς λόγους και ως ότου εκδοθεί ηδικαστική απόφαση.
·       Που,χρησιμοποιώντας την ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό, αφενός ομολογεί τηνδιάλυση του κράτους και αφετέρου απαξιώνει τον κοινωφελή χαρακτήρα της ,για νατην χαρίσει εν συνεχεία στους ιδιώτες.     

     Κατανοώνταςτο πρόβλημα, είμαστε δίπλα σε όλους και ιδιαίτερα σε  κείνους τους συνδημότες μας που αδυνατούν να πληρώσουν και σεσυνεργασία με τα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ,ΠΕΔ),εργαζόμαστεμεθοδικά για να βρεθεί μία ουσιαστική λύση. Καταλυτικής σημασίας και για το Δήμο μας, όπως καιγια όλους τους άλλους Δήμους, θα είναι η απόφαση της ολομέλειας του ΣυμβουλίουΕπικρατείας ,που θα κρίνει τη συνταγματικότητα η μη του έκτακτου τέλουςακινήτων μέσω ΔΕΗ.

     Έχοντας σχέση εμπιστοσύνης καιειλικρίνειας με τους δημότες μας καιπιστοί στην νομική αλλά κυρίως ηθική υποχρέωσή μας να τους λέμε πάντα τηναλήθεια τονίζουμε πως η προτροπήστη μη πληρωμή, δεν είναι υπεύθυνη επιλογή από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς οι πολίτες δεν καλύπτονται νομικά, κάλυψηπου κανένας Δήμος δεν μπορεί να παράσχει στους Δημότες του. Στηρίζουμε ηθικάόλες τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί και δηλώνουμε  αλληλέγγυοι με τον χειμαζόμενο λαό, μέρος τουοποίου και εμείς είμαστε. 

      Kατόπιν αυτών

1.     προειδοποιούμε ότι όλα τα μέλη της διοίκησης και στελέχη της ΔΕΗ θα ευθύνονται αστικάκαι ποινικά για κάθε πιθανή βλάβη στην υγεία και τη σωματική ακεραιότητα όσωνμείνουν χωρίς ρεύμα και οι ευθύνες είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν.
2.     Καλούμε την κυβέρνηση να αναστείλει την εφαρμογή τουμέτρου και ταυτόχρονα να επανεξετάσει, με αντικειμενικά κριτήρια την ανάγκηεπιβολής του και σίγουρα τις κατηγορίες των πολιτών που πρέπει να απαλλάξει. Σεκάθε περίπτωση δε, να μην χρησιμοποιεί την ΔΕΗ, ως εκβιαστικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Τα όρια αντοχής τωνπολιτών έχουν εξαντληθεί και φέρει ακεραία την ευθύνη για ότι ακολουθήσει.
3.     Τέλος ο Δήμος Αλιάρτου ως ηθική υποχρέωση έναντι τωνΔημοτών του, θα προβεί στην αποστολή εξώδικής διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ.

     Το παρόνψήφισμα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλιάρτου και θα αποσταλεί 

·       Στον πρωθυπουργό
·       Στην Βουλή τωνΕλλήνων
·       Στα πολιτικάκόμματα
·       ΔΕΗ
·       Στα ΜΜΕ

Posted on 29 Νοεμβρίου 2011, in Αλιαρτινά, Ανακοινώσεις δήμου, Κρίση-Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Bookmark the permalink. 49 Σχόλια.

 1. Σταράτα λόγια.Γλώσσα αλήθειας.

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ .ΑΚΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.

 3. ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:1.ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ???2.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ???ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ???3.ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ??4.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??5.Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΛΛΩΝ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..6.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)Ο ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ..ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..

 4. καλα κραταει το συστημα μπραβο σας

 5. "ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ .ΑΚΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ."Δηλαδή ο εχθρός είναι η κίνηση πολιτών και όχι το ανάλγητο κράτος ;ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ !!!!

 6. Διαβάζω το ψήφισμα της πρωτοβουλίας πολιτών και αυτο του δημάρχου.έχω την εντύπωση ότι ο δήμαρχος είναι πραγματικά πολυ μπροστά απ´αυτους,που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο.

 7. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΓΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 8. μιλαμε για τοσο μπροστα που αρχισε να τρεμει κι ο περγαντας

 9. Αδυνατώ να κατανοήσω κάποιους! Είναι διατεθειμένοι, σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα, να σταθούν δίπλα στον καθένα και να κάνουν πράγματα που και οι ίδιοι ξέρουν πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν! Κύριοι όποιος ψάχνει τα πολλά… χάνει και τα λίγα! Παραδεχτείτε πως το ψήφισμα Ντασιώτη είναι αυτό που καλύπτει κάθε νόμιμη και ηθική παράμετρο και κάτι θα γίνει για αυτούς που πραγματικά έχουν πρόβλημα! Κάποιοι πράγματα είναι απλώς ανέφικτα σ'αυτή τη ζωή! Στην επόμενη βλέπουμε…

 10. Ρωτάω.ας πούμε ότι ψήφισμα αυτο δεν είναι αυτο που θέλει η πρωτοβουλία,το δικό τους μπορει κάποιος να μου πει τι λέει;

 11. ΙΑΝ…ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ .ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

 12. I PRWTOVOULIA DEN EINAI THESMIKO ORGANO,TETOIO EINAI O GIWRGAROS!!!DWSE PONO DIMARXE!!!EFPATHEIS OMADES!!!

 13. Με αυτή μου τη φράση δε θέλω να δείξω πως καταθέτω τα όπλα άγνωστε των 12+26, αλλά ότι δυστυχώς κάποια πράγματα δε γίνονται και έτσι πρέπει να συμβιβαζόμαστε με ό,τι καλύτερο έχουμε! Το καλύτερο λοιπόν που έχω δει εγώ μέχρι στιγμής είναι το ολοκληρωμένο ψήφισμα του δήμαρχου! Αν εσύ έχεις κάτι καλύτερο, μπορείς να μου το δείξεις και θα το ακολουθήσω!Θέλω μόνο να είναι σαφές… και ειλικρινές…

 14. Ευπαθεις ομαδες: παραδειγμα:Δηλαδή είναι στην ίδια κατηγορία το κοπτηριο του ΑΜ,με τον άνεργο και τον μικροσυνταξιουχο ανώνυμε 12.30;θα τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι;την απόδειξη όταν πίνεις καφέ τη ζητάς ή λόγω αλληλεγγύης το κανείς γαργάρα;

 15. ΙΑΝ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ?ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

 16. Aν θυμάμαι καλά στην πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας στη αίθουσα ΔΣ ο Ντασιωτης είπε ότι τα κινήματα δέν γίνονται απο τους θεσμούς,αλλα τους ξεπερνανε και τους παρασύρουν αν δεν ακολουθήσουν.βρες μου ΕΣΥ μια μεγαλύτερη αλήθεια απο αυτή και πες μου ποιος είναι ο πιο σωστός,αυτός που λέει αυτο ή αυτός που περιμένει να ξεκινήσει η επανάσταση και να περάσει να τον πάρει απο το σπίτι του,μετα την μεσημεριανή ξεκούραση και αφού πιει τον καπουτσινο του (μην πω και ονόματα τώρα)

 17. η κακομοιρια σε ολο της το μεγαλειο.

 18. Θέλοντας και μη, τους θεσμούς τους έχουμε ανάγκη και αν θεωρείς πως το σύστημα δε μπορεί να κάνει επαναστάσεις τότε για ποιο λόγο οι πολίτες απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή? Αυτό που μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις Ανώνυμε=γνωστέ-άγνωστε είναι ότι το θέμα δεν είναι αν θα νικήσει τελικά η ομάδα πολιτών ή η δημοτική αρχή αλλά πως θα αποφευχθούν τα χειρότερα! Μην γίνεσαι κοντόφθαλμος! Αν αυτό που προτείνει το αντίπαλον δέος (όπως το βλέπεις εσύ) είναι σωστό, τότε πρέπει να το ασπαστείς και να πας εκεί που στοχεύεις… δηλαδή μπροστά!

 19. ΙΑΝ…ΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.ΨΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ.

 20. H ώρα πήγε 5μμ και η επανάσταση με τα μυνηματα της ιντερνετικης πρωτοβουλίας δεν ξεκίνησε ακόμα.ακόμα δεν έχω δει κανέναν πουθενά,ούτε στις γειτονιές,ούτε στα καφενεία,ούτε στα γκισέ που πληρώνονται οι λογαριασμοί,να ενημερώνει τον κόσμο.μόνο τα μηνύματα εδώ βλέπω.σήμερα έβαλα στην 75χρονη μάνα μου γρήγορο ίντερνετ για να παίρνει γραμμή.

 21. Γελοιότητες και κακεντρέχειες ορισμένα απο τα πιο επάνω σχόλια, κανείς δεν είναι εναντίον κανενός. Μπορούμε για μια φορά επιτέλους να ενωθούμε για το καλό των συμπολιτών μας;Μέλος του Συντονιστικού της Πρωτοβουλίας Δημοτών Αλιάρτου

 22. Kαλώς το μέλος.ήρθε η ώρα που λέει ο 5.05μμ;

 23. αντε πληρωστε να τελειωνουμε βολεμενοι.

 24. Χωρίς να ξέρω ποιος και τι θελει να κερδισει από τα παραπάνω σχόλια….Το μόνο που θα ήθελα να πω για το κείμενο που διάβασα, είναι ότι λείπουν τα ονόματα των βοιωτών βουλευτών από τους αποδέκτες. Μπορεί να φτάσει στην βουλή το κείμενο αλλά αν περιμένεις κάποιος να σου απαντήση αυτός είναι ο βουλευτής που ψηφίσαμε.Μήπως πρέπει σαν δήμος να τον ρωτήσουμε και να μας απαντήσει?

 25. Εννοείς αυτούς που ψηφίζανε χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν?..και για να έχουν δουλειά υπογράφουν ύστερα διορθωτικά υπομνήματα? Ε λοιπόν δεν ξέρανε τι ψηφίζανε! κουτουρού!

 26. Μεγάλο το πρόβλημα: Άκου να μην βάλουν τους βουλευτές Βοιωτίας στο ψήφισμα.Αμέσως αν τους έβαζαν θα έλυναν και το πρόβλημα. Ντροπή τι παράλειψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πραγματικά τελείως κουτουρού.

 27. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ:ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ….!!!!

 28. dk ολους τους μα_ακες εχεις μαζέψει εδώ μέσα.και να σκεφτείς ότι αυτοί βγάλανε δήμαρχο μέσα από εδώ!Γειά σου ρε Γιώργαρε με την ακολουθία σου

 29. ΓΤ Μπες σε κανένα chat room και μην ασχολείσαι.

 30. http://aliartos-city.blogspot.com/2011/11/blog-post_25.Δείτε τι έκανε ο Δήμος Λιβαδειάς για τους δημότες του. Και μετά πείτε μου τί έκανε ο δικός μας..

 31. Είδαμε και τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου που ψηφίσαν υπέρ του Δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα και όταν βγαίναν έξω ένας ένας λέγανε "Μαζί σας είμαστε" Γραναζάκια του συστήματος είσαστε. Κρίμα!!! Μέλος της Πρωτοβουλίας Δημοτών Αλιάρτου.

 32. ανωνυμε 9.11 απλώς εισαι βλάκας.

 33. δηλαδη 10.32μμ τι περισσοτερο εκανε η Λιβαδειά από τον Δήμο Αλιάρτου;εγω διαβάζω ενα πολύ λαϊτ ψηφισμα,τι ακριβώς σε συγκινει σ'αυτό;

 34. 10•32μμ,σήμερα στη Λιβαδειά η αντίστοιχη πρωτοβουλία πολιτών ήταν στην πλατεία και στα μαγαζιά και ενημερωνε τον κόσμο με φυλλάδια και συζήτηση,μετα πήγε και κατέλαβε τα γραφεία της ΔΕΗ.Έμεινα πάνω απο μια ώρα και τους παρακολουθούσαν,συζήτησα μαζί τους πως ενεργούν κτλ και μου είπαν ότι πηγαίνουν στα σημεία που έχει κόσμο και ενημερώνουν και απ´οτι εκτιμούν έχουν αποτέλεσμα.Τους ρώτησα για τον Δήμο και τι περιμένουν απ´αυτον και απλά μου απάντησαν ότι θέλουν την ηθική και ΜΌΝΟ στήριξη γιατί καταλαβαίνουν ότι δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο.Ξέρεις τι μου ήρθε στο μυαλό μετα απ´αυτα η ΘΛΙΒΕΡΉ εικόνα της πρωτοβουλίας σας που αρχίζει και τελειώνει σε μηνύματα στο Βήμα Αλιαρτου και καμία συγκέντρωση μια φορά τη βδομάδα για να μετρησετε τις αναρτήσεις σας και μετα να ενισχυσετε τον σύντροφο ΑΜ.Είναι ανόητο να νομίζετε πως κάνετε κάτι επειδή γραψατε ένα κείμενο, που δεν λέει και τίποτα συγκεκριμένο,επειδή απαντάτε σε μηνύματα ιντερνετικων αναγνωστών και επειδή συναντιεστε δεκαπέντε άνθρωποι μια φορά τη βδομάδα.Επίσης δεν μπορει τα μελη μιας πρωτοβουλιας αλληλεγγύης να είναι αγενη και να μιλούν με θράσος σε δημότες ακόμη κι αν έχουν διαφορετική άποψη.Πρέπει να ακούνε και με επιχειρήματα να προσπαθούν να πείσουν.Τέλος ρωτάω.Η αλληλεγγύη αφορά μόνο το χαράτσι;τι θα έλεγαν πχ οι καθηγητές-τριες της πρωτοβουλίας για ΔΩΡΕΆΝ μαθήματα σε μαθητές ΦΤΩΧΏΝ ΚΑΙ ΑΠΌΡΩΝ οικογενειών που δεν έχουν να πληρώσουν;είναι και ωραίο αλλα και ΆΜΕΣΑ εφικτό ,σπουδαία πράξη κοινωνιης αλληλεγγύης και δεν χρειάζεται και καμία απόφαση οργάνου,παρα μόνο οι ενδιαφερόμενοι να εννοούν όσα λένε.Τι θα έλεγαν οι καταστηματάρχες της πρωτοβουλίας ( πχ ΑΜ) να ΡΊΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΈΣ στις καφετερειες που έφτασαν στο Έβερεστ;η απόφαση είναι εύκολη βοηθάει τον κόσμο που υποφέρει και είναι ΜΌΝΟ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ.Τι λέει γι αυτά η πρωτοβουλία;Α!!!σας παρακαλώ αν θέλετε εκτός απο το βρισιμο που θα μου ρίξετε ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ.

 35. Η δημοκρατία της ανωνυμίας . Εκεί καταντήσαμε , να φοβόμαστε να πουμε την άποψη μας ; Ντροπή σε όλους σας Τσε Γκε Πάρης .

 36. Η πρωτοβουλία των μηνυμάτων.Αρχισες με το βρίσιμο και εμεινες σε αυτό παρόλο που παρακάλεσα να απαντήσεις και στις ερωτήσεις.

 37. Όταν φανερωσεις το πραγματικο σου όνομα θα σου απαντήσω σε ότι θές . Όσο κρίβεσαι πισω απο κουκούλες δεν θα πάρεις απάντηση .Τσε Γκε Πάρης ο επώνυμος .

 38. Το Τσε Γκε Πάρης σου άρεσε πάντως.Μάλλον θα είναι το μόνο οφελος που θα έχεις από αυτή την ιστορία,γιατί όπως το πας , τιποτα άλλο δεν θα κάνεις δυστυχώς.

 39. Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ είναι ο γνωστός ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ Λοιπόν:1. Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι είμαστε επαναστατική ομάδα και ότι θα κάνουμε επανάσταση .Την επανάσταση κάντε την μόνοι σας .2. Καλό το ψήφισμα που έβγαλε το Δ. Σ αλλά ο κ. Γιαννακόπουλος ο κ. Νιάρος και το παιδί με τα γυαλιά που δεν θυμάμαι το όνομα του τα είπαν καλύτερα .3. Η δική μας ανακοίνωση είναι πιο συγκεκριμένη . Εμείς λέμε ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ .4. Εμείς δεν μιλήσαμε για ευπαθείς ομάδες . Εμείς λέμε όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο και δεν πρέπει να το πληρώσουν είτε έχουν είτε δεν έχουν .Είναι θέμα στάσης . Δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα της φτώχιας .Καλή η αλληλεγγύη στους αδυνάτους αλλά σε λίγο καιρό οι αδύνατοι θα είναι περισσότεροι .Το πρόβλημα δεν λύνεται με ελεημοσύνη .Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συναδέλφους της πρωτοβουλίας που μιλάω εκ΄μέρους τους αλλά δεν γίνεται να μας προσδίδουν χαρακτηριστικά που ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι τα έχουμε . Μην φοβάσαι κουκουλοφορε δεν έχω σκοπό να σου πάρω την θέση .Τσε Γκε Πάρης

 40. Τσε Γκε Πάρη ξέρω πολλά φτωχά παιδιά που δεν έχουν για φροντιστήριο, Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΔΙΚΉ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΔΩ

 41. Αυτά που γράφεις δείχνουν ότι δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς και τι έχει κάνει αυτός για το σχολείο του . Αλλά ακόμα και να μην είχα κάνει τίποτα πάλι δεν θα απολογηθώ για την φτώχια που έχει προκαλέσει το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο . Εσύ όμως τι δουλειά κάνεις; Εσύ πώς μπορείς να προσφέρεις για τα φτωχά παιδιά ;Για πες μας …Τσε Γκε Πάρης .

 42. Εγω όμως δεν ξέρω . Πες μας βρε γελοίε προπαγανδιστή πως έχεις βοηθήσει εσύ τις ευπαθείς ομάδες που τόσο σε νοιάζουν .Κρύβεσαι πίσω απο ένα ψευδώνυμο και συνεχώς πάς την κουβέντα αλλού . Παρης .

 43. Πανικός αλληλεγυης λέγεται αυτο.Το ….Τσε Γκε έφυγε;

 44. Ναι έφυγε . Θα μας πείς ποιος είσαι και πως βοηθάς τις ευπαθείς ομάδες ?Τσε Γκε ΠάρηςΩπ ξανάρθε …

 45. Καλα βαρέθηκα . Πάω για ύπνο . Εσυ δεν έχεις άποψη το μόνο που έχεις είναι η λάσπη .Λογικο είναι . Αν είχες άποψη δεν θα φόραγες κουκούλα και δεν θα κρυβόσουν πισω απο την ανωνυμία . Να σου δώσω μονο μια συμβουλή . Αν οι ευπαθείς ομάδες περιμένουν την βοήθεια σου όπως εγώ τις ξεκάθαρες κουβέντες σου θα πεθάνουν της πείνας περιμένοντας .Τσε Γκε Πάρης ο νησταγμένος

 46. poly vareta ola auta!!kofte to epitelous!!

 47. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: